Γη και ύδωρ για τον «θηλυκό Παντελίδη»-100 χιλιάρικα για να την κατεβάσουν στην Αθήνα

Γη και ύδωρ για τον "θηλυκό Παντελίδη"-100 χιλιάρικα για να την κατεβάσουν στην Αθήνα

Θυμηθείτε την διαφήμιση που ακούμε στα ραδιόφωνα: «Ένα αμάξι χρειάζομαι. Τέσσερις ρόδες και ένα τιμόνι». Δεν πρέπει να βρεθεί κανείς στον γκρεμό για να καταλάβει ότι ένα αμάξι χρειάζεται και φρένα.

«Και φρένα; Μα αυτό θα μείωνε την ταχύτητα του οχήματος. Θέλετε να μας κάνετε να επιστρέψουμε στην ταχύτητα του γαϊδάρου», μοιάζουν να υποστηρίζουν ορισμένοι συμπολίτες μας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Η ταχύτητα δεν χρειάζεται φρένα. Γκάζι χρειάζεται. Περισσότερο γκάζι», μοιάζουν να υποστηρίζουν με φανατισμό.

Και πράγματι, αν το μοναδικό κριτήριο ήταν η ταχύτητα που είναι σε θέση να αναπτύξει ένα αυτοκίνητο, τότε θα έπρεπε να συμφωνήσουμε μαζί τους. Και θα συμφωνούσαμε αν δεν βλέπαμε τον γκρεμό να πλησιάζει. Είμαστε, λοιπόν, αναγκασμένοι να δώσουμε δίκιο στον διαφημιστή που υποστηρίζει ότι ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο τέσσερις ρόδες και ένα τιμόνι.

Στην διαφήμιση ο αγοραστής τελικά πείθεται και υιοθετεί τα λογικά επιχειρήματα του πωλητή. Στην μουσική βιομηχανία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Το αναπτυξιακό όχημα, στην προκείμενη περίπτωση ο τραγουδιστής, χρειάζεται πιο πολύ ρεύμα, δηλαδή «τρελά» λεφτά, τα οποία, λογικά, θα τα βρει σε κάποιον επιχειρηματία, για να συνεχίσει την ξέφρενη κούρσα του. Προς τα πού; Προς την κορυφή.

Ας φύγουμε όμως από την αναλογία και ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η πτυχιούχος οικονομικών με μεγάλα μουσικά «Όνειρα», Λένα Ζευγαρά, από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια του μετρ των μεγαλυτέρων επιτυχιών, Μιχάλη Τουρατζίδη, έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο μουσικό τοπίο. Με αιχμή του δόρατος το άστρο της, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει το επόμενο next bing thing.

Και έρχεται το αγωνιώδες ερώτημα. «Τι θα γίνει φέτος το χειμώνα, όταν της χτυπήσουν την πόρτα οι μεγάλοι της νύχτας;» Θα παραμείνει στα γνωστά της καλλιτεχνικά λημέρια της Βορείου Ελλάδος ή θα κάνει την υπέρβαση και θα συνεχίσει στην Αθήνα ;

Πράγματι, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το “tsipasblog.gr”, έχει αρκετές προτάσεις στα χεριά της, αλλά έχει δεμένα χέρια, καθώς αυτός που αποφασίζει για το επαγγελματικό της αύριο είναι μόνο ένας. Ο παραγωγός και μέντορας της, Μιχάλης Τουρατζίδης.

«Μέχρι και 100 χιλιάδες ευρώ της προσφέρθηκαν από πολύ γνωστό επιχειρηματία, προκειμένου να την πάρει στο μαγαζί του», με πληροφόρησε πολύ έμπιστη πηγή μου..Και αυτό διότι, βλέπουν πως η χρηματιστηριακή αξία της Ζευγαρά όλο και ανεβαίνει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που την χαρακτηρίζει “θηλυκό Παντελίδη” και ότι είναι η επόμενη που θα ..γίνει!

Αμφιβάλλει κανείς ότι σήμερα δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες και μάλιστα πρώτες; Αμφιβάλλει επίσης κανείς ότι όταν το αύριο έρχεται, εμείς εξακολουθούμε να έχουμε στο νου μας λύσεις που έχουν ξεπεραστεί;

«Και σεις τι προτείνετε;» θα ρωτούσατε. Εμείς προτείνουμε την Λένα Ζευγαρα, η οποία, ακόμα και αν το δεις συγκυριακά, είναι αυτή που πάνω στη δεκαπενταετία θα κάνει κάτι καλό, κάτι διαφορετικό. Όπως η Άννα Βίσση αρκετά χρόνια πριν, η Πάολα 15 χρόνια μετά και, πιθανότατα, η Λένα σήμερα. 15 χρόνια μετά την εμφάνιση της.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.