Οριστικό παρά τα fake news

Γιώργος Μαζωνάκης - Πάνος Κιάμος

Για την κορυφαία φετινή συνεργασία Γιώργου Μαζωνάκη-Πάνου Κιάμου στο “Fever” του Θανάση Παπαγεωργίου, το τελευταίο διάστημα, έχουν ειπωθεί πολλά. Και έχουν γραφτεί περισσότερα, σε πάμπολλα ρεπορτάζ του tsipasblog.gr.

Το σχήμα, όπως πρώτοι έχουμε αναδείξει, θα ξεκινήσει, πιθανότατα, στις 8 Νοεμβρίου ή το αργότερο την επόμενη βδομάδα (15/11/2019). Δηλαδή, μόλις γυρίσει ο Κιάμος από την Αυστραλία. Είναι οριστικό και αμετάκλητο. Παρότι κάποιοι προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, χρησιμοποιώντας Fake news του τύπου “Ο Ριχάρδος έδωσε ολόκληρα ..σακιά με χρυσό στον Κιάμο και θα τον πάρει στο Club 22”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το σενάριο αυτό, ωστόσο, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Εξηγούμαστε.

Σύμφωνα με το πάντα καλά ενημερωμένο σε καλλιτεχνικά και μουσικά θέματα Tralala.gr, πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος του Fever. Στο στούντιο του Πάνου Γιαννακόπουλου, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχές Νοεμβρίου, μετά την επιστροφή του Πάνου Κιάμου από την προγραμματισμένη περιοδεία του στην Αυστραλία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.