Το «Tsipasblog» αποκαλύπτει τις δυο πιο πιθανές ημερομηνίες της πρεμιέρας στο Fever!

Το «Tsipasblog» αποκαλύπτει τις δυο πιο πιθανές ημερομηνίες της πρεμιέρας στο Fever!

Φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον Πανό Κιάμο και τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου “Fever”, Θανάση Παπαγεωργίου, για πότε θα ξεκινήσουν.

Άνθρωποι με γνώση της υπόθεσης αναφέρουν στο tsipasblog πως μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων, τα χεριά δόθηκαν, μάλλον, για τις 8 Νοεμβρίου ή το αργότερο για την επόμενη βδομάδα (15/11/2019).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, δεν γινόταν να γίνει νωρίτερα, λόγω των προγραμματισμένων συναυλιών του Κιάμου στο εξωτερικό. Και για να το συγκεκριμενοποιήσω, στις 6 Νοεμβρίου γυρίζει από την μακρινή Αυστραλία.

Και φυσικά να θυμίζω πως ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, τον οποίον ήθελαν όλοι στην ομάδα τους, θα συνυπάρξει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, στη συνεργασία της χρονιάς, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ουσία της όλης υπόθεσης εδώ, είναι πως ο του Fever, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως έχει “πακέτο” πολύ περισσότερο από τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας. Και, όπως λένε οι σχετιζόμενοι του κλάδου, η ..μεγάλη μπάλα φέτος θα παιχτεί στο γήπεδο του.

Δεν μου κάνει εντύπωση. Το χρήμα είναι η πιο αισχρή ανακάλυψη για να ισχυροποιείται περισσότερο ο ισχυρός και να κάθεται στα αυγά του ο ανίσχυρος. Από την εποχή του Νώε, αυτή είναι η μπάλα που παίζεται στα γήπεδα όλου του κόσμου. Εγώ ο ισχυρός κάνω κουμάντο, εσύ ο αδύναμος κάτσε να δεις πως γίνεται. Και ο μικρός δεν έχει άλλη επιλογή. Διαφορετικά, ο μεγάλος θα τον ..εξαφανίσει.

Να προσθέσω το τελευταίο. Από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Με τις ευλογίες των Θεών. Ο αδύναμος θα σηκώσει κεφάλι, μόνο αν του το επιτρέπει ο δυνατός, και αφού θα του πει πως συγκεκριμένα έχει δικαίωμα να το κάνει. Και ποια “όπλα” θα έχει στη φαρέτρα του.

Διαβάστε ακόμα στο tsipasblog.gr : Συζητούν τις τελικές λεπτομέρειες Κιάμος – Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.