Βούτυρο στο ψωμί του Κούγια (Audio)

Βούτυρο στο ψωμί του Κούγια (Audio)

Όποιος βλέπει με ψυχραιμία και, κυρίως, αντικειμενικότητα τα πράγματα, δικαιολογεί τη στάση του Αλέξη Κούγια, που ξεκάθαρα έριξε μπηχτές για την υπόθεση της εκ νέου αναβολής της μεταβίβασης ποσοστού 32,92% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναχαΐκή στον Σάκη Καλογερόπουλο. Βούτυρο στο ψωμί για τον γνωστό ποινικολόγο.

Για το θέμα, θυμίζω ότι πηγές που είναι κοντά στον πρόεδρο της πατρινής ομάδας, προέβαλαν το εξής αντεπιχείρημα “Έλειπε μια υπεύθυνη δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ, δεν είχε δικηγόρο μαζί του να συμβουλευτεί και να την ετοιμάσει, για αυτό και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την εκδίκαση για τις 7 Νοεμβρίου”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Αγωνίζονται οι καινούργιοι, με δικηγόρο τον κύριο Τσαούγλου, να τους δώσει άδεια η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να πάρουν τις μετοχές τις ΠΑΕ Παναχαΐκή. Πόσες φορές θα πάνε στην επιτροπή για να πάρουν την άδεια αυτοί οι αξιόπιστοι αγοραστές, τους οποίους προωθεί πλέον η Ερασιτεχνική”, ανάφερε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον Κωνσταντίνο Φλαμή, ο Κος Κουγιας.

Βέβαια, είπε και άλλα η “αλεπού”. Κλικ εδώ να ακούσετε 

Διαβάστε επίσης : Κούγιας κατά πάντων για την Παναχαΐκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.