Κούγιας κατά πάντων για την Παναχαΐκή

Κούγιας κατά πάντων για την Παναχαΐκή

“Βόμβες”, λέει, στην Παναχαΐκή που κάνουν θόρυβο μέγα. Με αφορμή την συνέντευξη του γνωστού Αλέξη Κούγια στο Σπορ FM Πάτρας 96.3 και στην Χριστίνα Βάγγαλη.

“Βόμβες” με αυτά που είπε στον ραδιοφωνικό αέρα για τον νέο γενικό αρχηγό των πατρινών, Βασίλη Βάνη, για τον ιδιοκτήτη της, Σάκη Καλογερλοπουλο, για τους στοιχηματζήδες, για τους οργανωμένους, για το γεγονός ότι δεν έχει τα έγραφα για διεθνείς μεταγραφές, για τους συμμάχους-Κατσουράνη, για τα χρέη, για τη συνεργασία Καλογερόπουλου-Δρόσου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακόμη και τον Άγγελο Δανιήλ, την ιδιοκτησία του Σπορ Φμ, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έπιασε στο στόμα του ο γνωστός ποινικολόγος.

Αναλυτικά, για τον Βασίλη Βάνη, που ανέλαβε γενικός αρχηγός στη θέση του Τάκη Κυριακόπουλου:

«Ήταν στην ΑΕΛ, αλλά έφυγε κακής κακώς. Τι συγκρίνουμε, τον Κυριακόπουλο με τον Βασίλη τον Βάνη; Είναι ένα παιιδί το οποίο ηταν μάνατζερ.

Τον εμπιστεύτηκα και τον έκανα τεχνικό διευθυντή για ένα χρόνο. Δεν έφερε κανέναν παίκτη και πήγε να με καταστρέψει οικονομικά.

Με έναν αλγερινό που δεν μπόρεσε να παίξει ούτε στη Β’ εθνική, έναν αιγύπτιο εγκαταλελλειμένο. Μία αποτυχημένη επιλογή. Παραιτήθηκε και έφυγε για να μην τον διώξω.

Δεν γνωρίζει από ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ωραίο παιδί, αλλά δεν πήγε για να κανει τον γαμπρό.

Ο τεχνικός διευθυντής είναι για να έχει γνώσεις, να γνωρίζει παίκτες και να κάνει εισηγήσεις. Δεν έχει τέτοιες δυνατότητες. Έκανα το πείραμα και μου κόστισε 400.000 ευρώ.».

Για τη μη αδειοδότηση των διεθνών μεταγραφών :

“Επί θητείας μου δεν είχαμε προβλήματα αδειοδοτήσεων, ούτε οικονομικά.

Τώρα έχει ένα αρρωστημένο περιβάλλον που αρέσκεται να έχει ιδιοκτήτες στη χώρα του που ασχολήθηκε με τα στημένα παιχνίδια.

Αυτοί είναι η δουλειά τους. Σε τραγική κατάσταση είναι η ομόδα.

Δεν έχει τα στοιχειώδη έγγραφα για διεθνείς μεταγραφές.

Η μόνη όαση που δίδαξε ηθική στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας μέσω της Παναχαϊκής είμαι εγώ. Και η Παναχαϊκή η δική μου των 7 ετών”.

Για τον ιδιοκτήτη της Παναχαΐκής :

“Αρέσκεστε να έχετε έναν ιδιοκτήτη, ο οποίος για το μόνο που φημίζεται στη χώρα του, είναι ότι ασχολήθηκε με στημένα παιχνίδια. Και ότι είχε και σουβλατζίδικο.

Εμφανίστε αυτός εκεί και όλοι οι στοιχηματζήδες είδαν την Παναχαΐκή ως την μάνα εξ ουρανού. Όποιος δει τα αποτελέσματα πέρυσι, καταλαβαίνει τι γινότανε και τι χρήματα θα βγήκανε. Ακόμη και τα φιλικά της Παναχαΐκής, να δουν φέτος. Που τους Έλληνες παίκτες, τους δήλωναν για Σέρβους και κάνανε στοιχηματικές απάτες.

Δεν τους γνωρίζω ποιοι είναι προσωπικά, από τον κύριο Δρόσο έχω μάθει ότι δουλειά τους είναι το στοίχημα”.

Για τα χρέη :

“Ο κύριος Βασειλειάδης έκανε μια φωτογραφική διάταξη και της χαριστήκανε τα χρέη”.

Για τους μετόχους και τον Κατσουράνη :

“Όλοι μαζί δεν μπορούσαν να μαζέψουν 300 χιλιάρικα και να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οι σύμμαχοι δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν. Με 10 και 20 χιλιάδες ο καθένας, δεν γίνονται ομάδες. Μια ομάδα σαν την Παναχαΐκή θέλει 1 εκατομμύριο χρόνο. Τώρα πια θέλει ενάμιση.

Αντί, λοιπόν, να τους κυνηγάνε εκεί, τον Κατσουράνη και τους υπόλοιπους, τους ανήγαγαν και σε γνώστες του ποδοσφαίρου”.

Για τον Δημήτρη Τσαούσογλου :

“Έφερε αυτούς τους τύπους, με το ένα σουβλατζίδικο”.

Για τον Δημήτρη Δρόσο :

“Είμαι συνήγορος του. Μου χει αναθέσει τις υποθέσεις που αντιμετωπίζει από την στοιχηματική που είχε παλιά. Μου χει αναλύσει τι γίνεται γενικά, πως παίζονται τα ασιατικά”.

Για τη συνεργασία Δρόσου-Καλογερόπουλου :

“Πες μου τον φίλου σου, να σου πω ποιος είσαι”.

Για τους οργανωμένους :

“Ενώ ξέρουν με ποιους έχουν να κάνουν, εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν τους κράζουν οι δήθεν οργανωμένοι. Αυτά τα πρεζάκια. Εγώ τους έχω ζήσει. Δεν έβλεπαν μπροστά τους. Έβλεπαν τον τοίχο και έλεγαν τι ωραία που είναι η θάλασσα. Μου λένε, μάλιστα, πως υπάρχει ο “Κοσοβάρος”, που είναι ο φόβος και ο τρόμος”.

Για τον Άγγελο Δανιήλ :

“Έμαθα πως ένας που είχε μια μικρή ομάδα εκεί, την Νίκη Προαστίου, και τον είχαμε γενικό αρχηγό στην Παναχαΐκή, είναι πρόεδρος της ΕΠΣΑ πια. Ο κύριος Δανιήλ. Έμαθα, επίσης, πως κατέβηκε κάτω ο Γιάννης Παπαδόπουλος (του Μελισσανίδη ) και έγιναν τα ..όργια. Έτσι, έμαθα, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια”.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη :

“Ο Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος για της 27 του μηνός για τα παιχνίδια εις βάρος της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά τότε.

Γι’ αυτή την υπόθεση είναι κατηγορούμενος. Μας πολεμούσαν στην Πάτρα τότε”.

Για τον Σπορ FM Πάτρας 96.3 :

“Χάρηκα πολύ που έχει πάρει τον σταθμό ο κύριος Καραγεωργόπουλος. Είναι αξιόλογος άνθρωπος, μαζί με τον κύριο Φλαμή”.

Για το μέλλον της Παναχαΐκής :

“Βλέποντας το ρόστερ της, θα είναι μεταξύ 5ης και 6ης θέσης, αν δεν διαλύσει.

Δεν υπάρχει μέλλον για την Παναχαΐκή, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι πρωταγωνίστρια . Σας το λέω ευθέως. Είμαι απόλυτος στις θέσεις μου, για αυτό είμαι Κούγιας.

Δεν τους νοιάζει αυτούς αν θα είναι 300, 400 άτομα στο γήπεδο. Αρκεί να είναι αυτοί που τους στηρίζουν και το περιβάλλον τους που θα παίζει στοίχημα.

Όταν θα αρχίσουν τα παιχνίδια, το γήπεδο θα γεμίσει με λαπ-τοπ. Θα δείτε τα αποτελέσματα και θα το θυμάστε”.

Ακούστε ΕΔΩ όσα όλα είπε ο Κούγιας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.