Ο καλύτερος Ρωμανός της ιστορίας του

Ο καλύτερος Ρωμανός της ιστορίας του

Ποιος μπαίνει στη θέση του “οπαδού” του Νίκου Ρωμανού; Αν το κάνει, τότε εύκολα θα αντιληφθεί τη χαρά του, ο οποίος βλέπει έναν τραγουδιστή που ολοένα και μεγαλώνει. Είναι ο τραγουδιστής του, όχι κάτι ξένο, κάτι αδιάφορο, και συνηθισμένος μια ζωή να τον στηρίζει, στην επιτυχία και την αποτυχία, να αντέχει το κάθε αποτέλεσμα. Τη νίκη, την ήττα. Ευτυχώς, που στο άρθρο αυτό δεν θα μιλήσω για τον “οπαδό” κάποιου άλλου τραγουδιστή και δεν κινδυνεύει. Να πάθει συναισθηματικό σοκ, με άγνωστες παρενέργειες, απειλητικές στην υγεία του.

Σήμερα, όμως, μιλάμε για τον “οπαδό” του Ρωμανού. Ο οποίος, με τα όσα βλέπουν τα μάτια του τελευταία, τον κάνoυν καταχαρούμενο. Τον στέλνουν στο θεό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και αυτό διότι, ετοιμάζει πενταπλό “χτύπημα”.

Πρώτον, εισχωρεί στην οικογένεια της Sonar Music, την δισκογραφική εταιρία του Ανδρέα Γιατράκου. Η επισφράγιση της συνεργασίας τους έγινε με την επαναδιασκευή του κομματιού «Ρώτησα την Αμμουδιά». Μάλιστα, για ανάγκες του βίντεο κλιπ-υπερπαραγωγή, ταξίδεψε μέχρι το Ντουμπάι.

Δεύτερον, ετοιμάζει και νέο single, άκρως ξεσηκωτικο, με την υπογραφή του παλιού του γνώριμου, Σάκη Καντά. Θα λέγεται “Μπορείς να με τρελάνεις”.

Τρίτον, ξέχωρα από το παραπάνω, έχει στα σκαριά και ένα live unplugged- έκπληξη

Τέταρτον, στην Σπυριδούλα Κάμπου βρήκε τον κατάλληλο συνεργάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος “τρέχει” το κομμάτι της επικοινωνίας και της προώθησης της εικόνας του στα media. Με ιδιαίτερη επιτυχία, κατά κοινή ομολογία.

Το πιο σημαντικό όμως είναι άλλο. Πέμπτον, έδωσε τα χέρια με κορυφαίο επιχειρηματία της αθηναϊκής νύχτας. Έτσι, συμφώνησαν να ξεκινήσουν το κοινό τους επαγγελματικό ταξίδι μετά τις γιορτές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.