Το Voodoo Athens δεν αφήνει το στυλ του

To Voodoo πάει καλοκαίρι στα μπουζούκια. Πάει στο Ρομέο. Πάει με τον Νικηφόρο. Τι σημαίνει αυτό; Όχι δεν ξέχασε το στιλ και την μόδα του, δεν καταλάβατε. Να το διατυπώσουμε διαφορετικά. To Voodoo κάνει, ναι, το επόμενο βήμα, πάει στην εξέλιξη, μα και το club και το live, θα το κρατήσει. Ασφαλώς και θα τα κρατήσει.

Οκέυ, ρωτάμε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως στην μετά Νικηφόρου εποχή, για τις Παρασκευές, πήρε την σκυτάλη ο Δήμος Αναστασιάδης. Και η Τάνια Καρρά. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, έκαναν την πρεμιέρα τους, και έδειξαν πως είναι ομάδα, που έχει τους πιο υψηλούς στόχους, αμέσως βρήκαν τα πατήματα τιους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάθε Παρασκευή ο Δήμος Αναστασιάδης θα βρίσκεται στο stage του Voodoo! Για κρατήσεις καλέστε στο 210-2207088

Διαβάστε επίσης :

Το “όλοι το ίδιο κομμάτι έχουμε, όλοι το ίδιο είμαστε” πάντρεμα των τριών στο Romeo! Το πρώτο επεισόδιο, παίχτηκε χθες και φωτιά πήρε το instagram! Οι Βουνταίοι πάτησαν το πόδι τους, ο Μούτσος τους άνοιξε την πόρτα να μπουν και έτοιμη να ξεκινήσει η εποχή Νικηφόρου!
Σε διπλό ταμπλό θα παίξουν οι “Βουνταίοι” καλοκαιριάτικα, στην παραλία! Και Romeo, και Mind The Gap- Θα συνυπάρξουν με τον Γιώργο Πάτση, στο Posidonio, στον πάνω όροφο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.