Όλα με βάση το πρόγραμμα

Ένας επιχειρηματίας στο σύμπαν. Δεν υπολογίζουμε τα αμέτρητα σύμπαντα εκατομμύρια χρόνια μακριά από το σπιτάκι μας. Μόνο αυτόν της νύχτας καταχωρούνε στην εξίσωση. Ο πιο ωραίος επιχειρηματίας, κατά την άποψη των πολλών. Για να περάσεις τα επόμενα χρόνια στην καρέκλα του αρχηγού, δεν υπάρχει καλύτερο περιβάλλον επαγγελματικής ζωής από τούτον τον τύπο. Σήμερα ο πολύς, ο γίγαντας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο και πρόβλεψη. Πριν κάποια χρόνια, μια κουκίδα στο χάος του διαστήματος. Έτσι είναι, τίποτα περισσότερο σε μέγεθος όσο το μέγεθος του Κώστα Μπερτάκη, δεν υπάρχει, που να έχει μετρηθεί. Και;

Πρόγραμμα, βέβαια. Όχι κάτι άλλο, στη τύχη του, που συμβαίνει μόνο του, να δει το καιρό και μετά να αποφασίσει. Τελευταία στιγμή. Σαν τους φοιτητές που γράφουν την Δευτέρα και ψάχνουν σημειώσεις το Σάββατο. Αυτές οι πλάνες, οι ψευδαισθήσεις, της λογικής, της ύπαρξης και της αιωνιότητος, όχι δεν υπάρχουν στο έργο και το μυαλό του Μπερτάκη. Κανονίζονται τα πάντα καιρό πριν, πριν δώσει εντολή να πατήσουν το κουμπί..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι και στην περίουτωση των Νίκο Οικονομόπουλου-Πέτρου Ιακωβίδη-Ήβη Αδάμου. Του σχήματος στο Φαντασία, που αν κανονίσεις μια έξοδο, σίγουρα θα πας σε αυτό. Μετά την προγραμματισμένη λήξη τους, στο μαγαζί στην παραλιακή, που όταν το πήρε ο Μπερτάκης, από απλά καλό έγινε όνειρο. Αύριο, μεθαύριο, θα ανέβουν την Θεσσαλονίκη. Στο Vogue. Αυτή είναι η είδηση.

Κι αν σκαπουλάρετε κι το δεδομένο, πως δεν υπάρχει κάτι άλλο μεγάλο, μόνο ο Φέρρης, θα γράψουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και την μπάλα θα την παίξουν μόνοι τους. Θα πάρουν το κεφάλι. Βέβαια!

Διαβάστε επίσης : Η νούμερο ένα θρησκεία στη νύχτα και το γιατί

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.