Βάνα Μπάρμπα για καταγγελίες: «Όλες έκαναν “κρα” για να παίξουν μαζί με τους δήθεν βασανιστές τους»

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες από Έλληνες ηθοποιούς που στο παρελθόν έπεσαν θύματα παρενόχλησης.

Η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις κατηγορίες που προσάπτουν στον Γιώργο Κιμούλη πρώην συνεργάτες του, λέγοντας:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Έχω ακούσει για άλλες δύο περιπτώσεις. Τουλάχιστον. Ένας εξ αυτών (σ.σ.: λέει το όνομά του στον δημοσιογράφο) είναι παράγοντας του Εθνικού Θεάτρου. Και ο δεύτερος σπουδαίος θεατράνθρωπος και ηθοποιός. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περίπτωση του Κάρολου Κουν; Που έβαζε τους μαθητές του να κυκλοφορούν πέρα δώθε με τα εσώρουχά τους; Και η περίπτωση του Λευτέρη Βογιατζή, που όλοι λένε ότι ταλαιπωρούσε αφάνταστα τους ηθοποιούς του. Κι όμως όλοι και όλες έκαναν “κρα” για να παίξουν μαζί με τους δήθεν βασανιστές τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Πάντως η κατάσταση αυτή μου μοιάζει σαν να ζούμε στην εποχή της ανθρωποφαγίας και των ανθρωποφάγων. Γιατί βγαίνουν όλα τώρα; Με προβληματίζει όλη αυτή η κατάσταση. Η απαράδεκτη κατάσταση, καλά τόσα χρόνια δεν ξέρανε ποιος είναι καλός, ποιος είναι σκληρός», συνεχίζει η ηθοποιός.

Όσον αφορά στον Γιώργο Κιμούλη, η Βάνα Μπάρμπα λέει: «Εννοώ ότι τόσα χρόνια στο θέατρο όλοι γνωρίζανε πως ο Κιμούλης, αυτός ο δάσκαλος, είναι σκληρός. Κι όμως, όλοι θέλανε να είναι κοντά του. Όλοι και όλες. Προφανώς, ήταν δύσκολος. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν είναι ταλαντούχος. Μερικές φορές ο ταλαντούχος και ο χαρισματικός πάνω στη δουλειά δεν είναι αυτό που λέμε «καλός άνθρωπος». Με τρομάζει όλο αυτό που βγαίνει έτσι. Σαν να έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.