Στον ΣΚΕΑΝΑ, διαφωνούν με τον Στεργίου γιατί διαφωνεί ;

Πληροφορία. Που την πλασάρουν σοβαρά, όχι δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μου. Κάποιοι, λένε, διαφωνούν με τους προεδρικούς χειρισμούς του Σπύρου Στεργίου, ως προς τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α), που ιδρύθηκε το 1939 και είναι ο αρχαιότερος σύλλογος εστίασης στην Ελλάδα. Μήπως είναι αντίθετοι με την «κραυγή αγωνίας» του, για το «πως θα ζήσουν», που απηύθυνε σε συνέντευξη του, στο Tsipas Radio ; Ή μήπως πιστεύουν πως «χάλασε» την εικόνα και την ταυτότητα του Συλλόγου, με το να «κηρύξει τον πόλεμο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη», με το βίντεο “Η εστίαση πέθανε”, που συγκλονίζει και έγινε viral σε όλη την Ελλάδα;

Δεν ξέρω, ρωτάω. Δεν ξέρω τι του χρεώνουν. Δεν ξέρω αν του χρεώνουν αντικυβερνητική ρητορική, με επιρροή από ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και το ΚΙΝΑΛ. Και γι’ αυτό… να διαφωνούν μαζί του, να μην τον θεωρούν “ενωτικό” και να σκέφτονται σοβαρά να του την κάνουν …γυριστή..Φτιάχνοντας, σε πρώτη φάση, το δικό τους αντιπολιτευτικό αφήγημα, μέσα στον ΣΚΕΑΝΑ. Και όταν έρθει η δεύτερη φάση, και επίσημα, να διεκδικήσουν τα ηνία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Προσωπικά, ελάχιστη σημασία δίνω, αν μάθω ότι ο Σπύρος Στεργίου είναι κεντροαριστερός, σοσιαλδημοκρατικός, αρχηγικός παίκτης, που παίρνει τις αποφάσεις, με την προσωπική του ”αυλή”. Στα μάτια μου, άλλο μου αρκεί να κοιτάζω. Είναι ένας από τους ελάχιστους συνδικαλιστικούς παράγοντες, που στην Ελλάδα του ατελείωτου και εξωφρενικού lockdown, λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Xωρίς μάσκα. Δεν μιλάει με ψεύτικα λόγια, δημοσιοσχετίστικα. Απεναντίας, επιλέγει τις λέξεις, τις κουβέντες εκείνες, που πονάνε. Που σε τσακίζουν, σε προβληματίζoυν, σε ακουμπούν, σε αγγίζουν.

Μόνος αυτός μιλάει. Είδατε εσείς κανέναν Αχαιό βουλευτή της ΝΔ, του Τσίπρα, της Γεννηματά, να βγαίνει και να λέει πως είμαστε και εμείς εδώ.. ; Δεν ξέρω, γι αυτό ρωτώ. Βλέπεις δεν είμαι της πολιτικής δημοσιογράφος εγώ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.