Κραυγή αγωνίας από τον Πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ : «Πως θα ζήσουμε ;» (Tsipas Radio – Ηχητικό)

Ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Σπύρος Στεργίου

Ήταν μικρό το ποσό, που ήταν διαθέσιμο. 1,5 δισεκατομμύριο. Και αυτό, έπρεπε να το μοιραστούν 400 χιλιάδες και πλέον επιχειρήσεις, κάθε είδους, σε όλη την Ελλάδα. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, τα χρήματα δεν έφταναν για όλους. Και αυτοί, που μπήκαν στο πρόγραμμα, πήραν ελάχιστα, ψίχουλα. Xίλια ευρώ, δύο χιλιάδες, τέσσερεις χιλιάδες. Και τα οποία, αυτά δεν φτάνουν, όχι να διαβιώσει μια οικογένεια και να συντηρηθεί ένα μαγαζί. ..Αλλά θα έλεγα, είναι απελπιστικά εξοργιστικό και άδικο ίσως. Διότι ξέρετε κάτι κύριε Τσίπα. Δεν φταίμε εμείς για τον κορονοϊό. Δεν φταίμε εμείς που είμαστε κλειστοί. Δεν φταίμε εμείς για την χρεωκοπία μας. Δεν κάναμε εμείς κακή διαχείριση. Είναι ένα ασύμμετρο κακό, το οποίο ήρθε πάνω από τα κεφάλια μας, ήρθε στις ζωές μας, και χωρίς να θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε επαίτες, βγάζουμε μια μεγάλη κραυγή αγωνίας και ρωτάμε. Πως θα ζήσουν οι οικογένειες μας. Μιλάμε για χιλιάδες οικογένειες.

Αυτά τα δραματικά διετύπωσε χθες τι βράδυ, σε συνέντευξή του, στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό Tsipas Radio, ο πρόεδρος του συλλόγου των καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής της Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), Σπύρος Στεργίου, ο οποίος, από την άλλη, άφησε κάποιες πιθανότητες να υπήρξαν και ορισμένοι …κατεργαρέοι, ως προς τα στοιχεία που δήλωσαν για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Σπύρος Στεργίου ευχήθηκε να δοθούν χρήματα στην έκτη δόση και να είναι σε μικρό διάστημα από τώρα, πριν βγει ο Φλεβάρης, ενώ, κλείνοντας, ανάφερε πως η ανοχή του ΣΚΕΑΝΑ, που έδειχνε τόσο καιρό, φυσικά στα πλαίσια του συνδικαλιστικού του ρόλου, έχει πια εξαντληθεί.

Διαβάστε επίσης : Τσαλίκης στο Tsipas Radio : «Καλοκαίρι με μέτρα, η κανονικότητα Οκτώβριο με Νοέμβριο»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.