Καταδικασμένος σε έξι μήνες φυλάκιση ο μπλόγκερ που καταγγέλλει δημοσιογράφο

… αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1

Σε μια σημαντική διόρθωση προχώρησαν οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, σε σχέση με όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, περί απόπειρας βιασμού από δημοσιογράφο που κατήγγειλε έλληνας ανταποκριτής στα social media και φάνηκε να υιοθετούν… Συγκεκριμένα στη σημερινή εκπομπή η Φαίη Σκορδά ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αυτή η ιστορία έρχεται από το παρελθόν και ο άνθρωπος που αναπαράγει στο blog του τα σχετικά δημοσιεύματα έχει καταδικαστεί από τα Δικαστήρια σε έξι μήνες φυλάκιση. Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής συμπλήρωσε ότι ο καταγγελλόμενος θα προχωρήσει εκ νέου σε μήνυση, συμπληρώνοντας ότι για τον δημοσιογράφο δεν υπάρχει καμια καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ, ούτε φυσικά και μήνυση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ότι η διόρθωση των παρουσιαστών δηλώνει – εκτός από την ουσία της υπόθεσης, ότι σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη δημοσιογραφία τα μοναδικά όπλα είναι η τεκμηρίωση, η ψυχραιμία και ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

-enimerosi24.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.