Τσίπας-Κουνάβης-Μπακαλάρος λένε το ίδιο : “Πρώτα οι όροι, μετά η συμφωνία”

Ηλίας Τσίπας-Αντώνης Κουνάβης-Κώστας Μπακαλάρος

Συγκεκριμένους όρους, λέει, έθεσε o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ο Κώστας Μπακαλάρος, για να υπογράψει την μεταβίβαση των μετοχών στην πλευρά των Ελληνοσουηδών που θέλουν να μπουν στην Παναχαΐκή και ακόμα οι όροι δεν έχουν γίνει δεκτοί

Μας δουλεύουν κάποιοι; Σήμερα το κατάλαβαν ότι έκανε το αυτονόητο; Αυτό που δηλαδή είπε ο Τσίπας πρώτος; Το Σάββατο τα ξημερώματα (18/5, στις 01.46), όταν όλοι είχαν προεξοφλήσει την θετική έκβαση της συμφωνίας, το tsipas blog έγραψε το εξής :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Για να μη το κουράζω … Η Παναχαΐκή δεν ανήκει μόνον σε έναν δύο μετόχους, που κινούν τα νήματα της διαπραγμάτευσης και σ’ όποιον είναι μέτοχος της. Το ποδόσφαιρο και η κοινωνία έχουν ανάγκη την Παναχαΐκή μόνον όταν αυτή βγάζει υγεία, επιθυμία και αποφασιστικότητα. Επειδή ΟΛΕΣ οι ΠΑΕ κατά καιρούς έχουν πέσει σε νύχια ανειδίκευτων και «Αεριτζήδων», διπλωματούχων κι όχι, επιβάλλεται τα αρμόδια όργανα να περάσουν από face control τον όποιον υποψήφιο αγοραστή της Παναχαΐκής. Είναι η απόλυτη αφέλεια να λένε ότι είναι σχεδόν βέβαιο το «ναι» στη συμφωνία. Απεναντίας, φρόνιμο θα ήταν να βεβαιωθούν οι σχετικές εγγυήσεις, αν τελικώς προχωρήσει η αγοραπωλησία”.

Να και το δημοσίευμα του tsipas blog από τo Σάββατο : Να περάσει face control o Σουηδός στην Παναχαΐκή

Και κάποιοι έκαναν πως δεν είδαν την ανάρτηση Τσίπα! Σαν να μην αρκούσε αυτό, σε άλλο άρθρο του tsipas blog , “έθαψαν” και τα λόγια του Αντώνη Κουνάβη, που με επιβεβαίωνε :

“Η τελική απόφαση θα παρθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, όχι από έναν, αλλά σε ένα συνολικό επίπεδο. Για να πάρουν το τελικό «οκ» οι επίδοξοι αγοραστές, πρέπει πρώτα να παραθέσουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, που να αποδεικνύεται η μεγάλη οικονομική ισχύ τους, που υποστηρίζουν οι ίδιοι ότι έχουν, αλλά και αυτοί που τους φέρνουν εδώ, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αναλυτικά τι είχα γράψει την Παρασκευή, (17/5, στις 03:03 , πάλι ξημερώματα) : Ποια η αλήθεια με τους… επενδυτές στην Παναχαΐκή

Ώσπου βγήκε επίσημα και ο Μπακαλάρος και είπε ότι «δεν υπογράφω, αν δεν δω». Πάνω-Κάτω τα ίδια δηλαδή με Τσίπα και Κουνάβη. Και ξέρετε τι λένε τώρα μερικοί; Οτι ο Μπακαλάρος κάτι …φοβάται.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.