Γιατί δεν πιστεύω ότι ο Ελληνοσουηδός έχει ήδη βάλει 120.000 στην Παναχαϊκή

Γιατί δεν ισχύει ότι οι Ελληνοσουηδοί έχουν ήδη βάλει 120.000 για υποχρεώσεις της Παναχαϊκό

Άντε να δεχτώ ότι ένα 10%, και πολύ τραβηγμένα, απ’ αυτούς που με διαβάζουν είναι κορόιδα. Δεν παίρνουν χαμπάρι τι παίζει γύρω τους και καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους πλασάρουν. Η κουβέντα γίνεται με το 90%, μ’ αυτούς που δεν έχουν τσίμπλα στα μάτια. Και στόκο μέσα στο κεφάλι.

Ερώτηση. Κάθε σοβαρή συζήτηση ξεκινάει με ερώτηση. Πάντα. Έχει κλείσει το deal της Παναχαΐκής με τον Ελληνοσουηδό επιχειρηματία Σάκη Καλογερόπουλο; Εύλογη η ερώτηση, διότι ο νέος(;) μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαική έχει βάλει ήδη, λέει, 120 χιλιάδες ευρώ, λέει, για υποχρεώσεις της ομάδας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μας κάνουν πλάκα. Ο επενδυτής, ένας υποτίθεται σοβαρός τύπος, που διαπρέπει επιχειρηματικά, όχι στην Ελλάδα, στην Σουηδία, δαπάνησε αυτό το αξιοσέβαστο ποσό, πριν καν το deal ολοκληρωθεί. Χάλασε φράγκα για μια δουλειά, την οποία δεν την έχει ξεκινήσει και δεν ξέρω κατά πόσο θα την ξεκινήσει. !

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν δώσει τα χέρια οι δύο πλευρές και ο Σκανδιναβός να έσπρωξε κιόλας το πακέτο λες και είναι μαγαζί του πλέον η Παναχαΐκή.

Αν, βέβαια, κλείσει η δουλειά, πρέπει να ανακοινώνουν συγκεκριμένα το νιτερέσο τους.

Για παράδειγμα. Με πόσα λεφτά έγινε η εξαγορά του πακέτου μετοχών; Αν κάποιοι μέτοχοι αξίωσαν λεφτά για την παραχώρηση του ποσοστού τους ; Αν όλο το ποσό θα καταλήξει στην ΠΑΕ ή μέρος των χρημάτων του Ελληνοσουηδού σε κάποιον συγκεκριμένο μέτοχο, προκειμένου έτσι ή αλλιώς να καλυφτούν τα χρέη της ανώνυμης εταιρείας.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.