Ο Έλληνας σήμερα μετράει και το τελευταίο ευρώ. Οι υποχρεώσεις τον πνίγουν, η καθημερινότητα τον στριμώχνει και η διασκέδαση, για πολλούς, έχει γίνει πολυτέλεια.
Γι’ αυτό και ακούς όλο και συχνότερα την ίδια κουβέντα: «Εμείς παλιά…».
Τότε που η Ελλάδα ήταν διαφορετική. Που κυκλοφορούσε χρήμα, υπήρχε κέφι, ο κόσμος έβγαινε χωρίς να σκέφτεται τι θα του μείνει στην τσέπη την επόμενη μέρα.
Και κάπου μέσα σε αυτή τη νοσταλγία, έρχεται το Botox στο Μπουρνάζι και κάνει μια κίνηση που αποδεικνύεται χρυσάφι.
Ενώνει ξανά τον Γιάννη Τάσσιο και τον Χρήστο Πάζη. Είκοσι τρία χρόνια μετά τις θρυλικές τους βραδιές στη Συγγρού!
Και το αποτέλεσμα; Το Botox ζει φέτος από τις καλύτερες στιγμές του. Σε μια περίοδο που άλλα μαγαζιά ψάχνουν με το κιάλι τον πελάτη, εδώ τα τραπέζια γεμίζουν.
Και δεν είναι τυχαίο.
Ένα μαγαζί μικρό, ζεστό, καναπεδάτο, με τα τραπέζια μια ανάσα από την πίστα. Χωρίς περιττές πολυτέλειες και αποστάσεις ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τον κόσμο.
Δύο τραγουδιστές με διαδρομή, με τραγούδια που δεν έχουν ημερομηνία λήξης και με ένα πρόγραμμα που ξυπνάει αναμνήσεις. Βάλε στην εξίσωση και τις προσιτές τιμές.
Και να που το Botox βρήκε τη συνταγή.
Γιατί τελικά, μέσα σε αυτή την ασφυκτική οικονομική πίεση, ο κόσμος δεν σταμάτησε να θέλει να διασκεδάζει. Σταμάτησε να πληρώνει για πράγματα που δεν του λένε τίποτα.
Και το Botox, αντί να κυνηγάει τη μόδα, πόνταρε στο συναίσθημα.
Και μέχρι στιγμής, το ταμείο το δικαιώνει!






