Τρίμερο Bodega με δέκα μήνες μεροκάματο

Το Bodega Music Hall έχει να το λέει. Το μοναδικό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, που συμπληρώσε 10 μήνες αδιάληπτης λειτουργίας, είμαστε εμείς. Και μάλιστα τριήμερο, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Πολλά σημαίνει, δεν περνάει στο ντούκου. Για 10 μήνες παίρνουν μεροκάματο ένα σωρό άνθρωποι και δύσκολο το μεροκάματο του σήμερα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξεκίνησε Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022, το νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι του Μιχάλη Αμπαρτζάκη, με το σχήμα : Σάκης Αρσενίου, Κυριάκος Κυανός και Διονύσης Μακρής. Σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης θεατών στην ιστορία του. Ήταν αυτόπτες μάρτυρες χιλιάδες άνθρωποι.

Αρσενίου-Μακρής-Κυανός σε non stop εορταστικό πρόγραμμα στο Bodega -  Synorafm.gr

Με το έμπα του 2023, πήγε στην αλλαγή, για να ανανεώσει την προτίμηση τού απαιτητικού νυχτερινού κοινού. Του βγήκε, κέρδισε νέους πιστούς. Γνωστό με ποιους : Σάκης Αρσενίου, Χριστίνα Σάλτη, Έλενα Τσαγκρινού και Γιώργος Βέρος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τρίτη σήμερα και το σύνθημα είναι ένα…Πάμε 𝐁𝐎𝐃𝐄𝐆𝐀!

☎RSRV: 210 50 50 800 – 6937 128 555
📍Αγίας Παρασκευής 67, Περιστέρι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "BODEGA LIVE EXPERIENCE #TUESDAYS ARSENIOU -SALTI SA TSAGKRINOU- VEROS"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.