Ο Σύριζα έπαιξε με τον Covid, γι’ αυτό έχασε με διαφορά

Κανονικά πρέπει να ακυρωθούν οι εκλογές της περασμένης Κυριακής. Δεν είναι δίκαιο. Ο Σύριζα υποχρεώθηκε, σύρθηκε στη μάχη της κάλπης από το κρεβάτι. Ο Τσίπρας (φώτο) πρώτος απ’ όλους και με πουστιά του Μητσοτάκη κόλλησε με κορονοϊό. Αυτό που έκανε ο Μελισσανίδης στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναίκού. Γνωστό γιατί έχασε το πρωτάθλημα τελευταία στιγμή. Το ίδιο κόλπο έκανε και ο Μητσοτάκης. Και δεν μολύνθηκε μόνο ο κάπταιν της ομάδας, ο Τσίπτρας, αλλά τα μισά από τα κορυφαία στελέχη του Σύριζα.

Να, γιατί δεν απέδωσε η ομάδα στις εκλογές. Ποιος  παίζει σύμφωνα με τις δυνάμεις του, με την κλάση του, φαρμακωμένος από τον καταραμένο ιό. Τη χειρότερη μετάλλαξη του, μάλιστα. Στις άλλες εκλογές θα φανεί η αλήθεια. Ο Σύριζα πήρε ήδη τα μέτρα του και στις επαναληπτικές εκλογές τον άλλο μήνα θα δείξει πόσο μετράει. Χωρίς covid Τσίπρας και σία θα πάρουν τη ρεβάνς. Τι, δηλαδή; Η εγκληματική οργάνωση Μητσοτάκη θα το ξανακάνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.