Travelbizz, η επιθυμία για ποιοτικό ταξίδι!

Βιολογική η ανάγκη να γνωρίσει καινούργιους τόπους ο άνθρωπος. Η επιθυμία, όμως, δεν είναι βιαστική απόφαση, με την έννοια πως άντε να πάμε καμία εκδρομή και δεν μας νοιάζει με ποιον θα πάμε. Το ”Ταξίδι” και το ”Ποιότητα” είναι δύο έννοιες συνυφασμένες πλέον.

Συνειδητή η επιλογή στην Travelbizz. Βεβαίως. Δεν αποφασίζει κανένας κατά παραγγελία, παίζει ρόλο το ότι ιδρύθηκε εν μέσω πανδημίας και κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στο υψηλό επίπεδο παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών που τη χαρακτηρίζει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το όραμα της Travelbizz

Το ταξίδι της Travelbizz ξεκίνησε με το όραμα να προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις διαχείρισης ταξιδιών, κρατήσεων, προϋπολογισμών, οργάνωσης σεμιναρίων και συνεδρίων για εταιρείες, οργανισμούς και όχι μόνο. Μέσα από ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών οι ταξιδιώτες αποκτούν την ευχέρεια οργάνωσης ενός ταξιδιού, βάσει των προσωπικών τους προτιμήσεων, χωρίς το άγχος των χρονοβόρων διαδικασιών που απαιτούνται. Στο πρόσωπο της Travelbizz εταιρείες και ταξιδιώτες συνάντησαν έναν έμπιστο συνεργάτη. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αυτό που ξεκίνησε σαν πρωτοπορία στον ελληνικό τομέα, γρήγορα εξελίχθηκε σε επιτυχία με την Travelbizz να σημειώνει ανοδική πορεία, μετρώντας μεγάλες συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

“Για εμάς τα τρία χρόνια αυτά σηματοδοτούν ένα μεγάλο σημείο αναφοράς, καθώς είδαμε την εταιρεία να ανθίζει μέσα από δυσκολίες και βιώσαμε την προσπάθεια επιστροφής στην κανονικότητα εκ των έσω. Ο κόσμος, διστακτικός με τα ταξίδια στην αρχή λόγω της πανδημίας, δεν άργησε να αγκαλιάσει το εγχείρημα και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας με απεριόριστη εμπιστοσύνη. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι έγιναν μέρος της Travelbizz αυτόν τον χρόνο”, αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας.

Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο που λέει "top picks for CEO travel 01 New York City 02. Zurich 03.Bali 03. Bali 04. Whistler TravelBizz"

Τι επιφυλλάσει το μέλλον

Σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας η διοικητική ομάδα αναφέρει : 

“Ο κυρίαρχος στόχος μας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Γνωρίζαμε πως θέλαμε να ενδυναμώσουμε τις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους, ελαχιστοποιώντας το άγχος των ταξιδίων, ώστε να μπορούν να αφοσιωθούν πλήρως στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Αλλά και κάθε ταξιδιώτης που μας επιλέγει, στόχος ήταν να αισθάνεται ασφαλής και προστατευμένος, χάρη στα εύχρηστα συστήματα επικοινωνίας και λογισμικά που χρησιμοποιούμε, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και κρατήσεις που θα ήταν πολύ χρονοβόρες σε άλλες περιπτώσεις.

Το μέλλον επιφυλλάσει μεγάλες συνεργασίες, κάποιες από τις οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Σχεδιάζουμε τη στρατηγική μας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση γύρω απ’τον βασικό μας άξονα, τις επιχειρήσεις και τους ταξιδιώτες που θέλουν να μετακινούνται παντού με ασφάλεια, ευελιξία και πολυτέλεια χωρίς να θυσιάζουν τον προσωπικό τους χρόνο”, συμπληρώνει. 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Περισσότερα για την Travelbizz 

Η Travelbizz παρέχει ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως υπηρεσίες διαχείρισης προορισμών & κρατήσεων, πρόσβαση σε λογισμικά κρατήσεων, αυτοματοποίηση σε διαδικασίες έκδοσης ταξιδιωτικής ασφάλειας, visa, διαβατηρίων, υπηρεσίες οργάνωσης σεμιναρίων & συνεδρίων αλλά και πρόσβαση σε τοπικές εμπειρίες όπως κρατήσεις σε εστιατόρια, κρατήσεις & μεταφορά σε σημεία διασκέδασης, υπηρεσίες μεταφοράς VIP, ιδιωτικές περιηγήσεις σε όλη την Ελλάδα, και 24ωρη υποστήριξη από τον προσωπικό Account Manager, που ανατίθεται σε κάθε οργανισμό και ταξιδιώτη. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Travelbizz είναι ανάμεσα στα παραδείγματα νέων επιχειρήσεων που εμπνέουν. 

Η πορεία της Travelbizz μας υπενθυμίζει πως αν είναι εφικτή η προσέγγιση μιας αψεγάδιαστης ταξιδιωτικής εμπειρίας, ευθύνη έχουν η αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια, το εξειδικευμένο προσωπικό και η αφοσίωση στον άνθρωπο. 

Μπορεί να είναι εικόνα φύση, φοίνικες, σώμα νερού, ουρανός και κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

-Με πληροφορίες από skai.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.