Νύχτα : Τρεις τύποι επιχειρηματιών, που δεν θα ανοίξουν

Νύχτα : Τρεις τύποι επιχειρηματιών, που δεν θα ανοίξουν

Τα έχετε βάλει κάτω; Δεν υπάρχει τέτοια ερώτηση. Κανείς, κι όταν λέμε κανείς εννοούμε ούτε ένας στη γη αυτή τη στιγμή είναι σε θέση να προβλέψει πόσο θα κρατήσει η ταλαιπωρία με τον κορονοϊό.

Ξανά μανά ρωτάω αν τα έχετε βάλει κάτω. Αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη στην υπόθεση της νύχτας και επικροτήσει η μόδα του απογεύματος, ποιοι θα μπουν στη μάχη; Μόνο οι μικροί, οι έχοντες μικρό μπάντζετ. Αυτό σημαίνει δηλαδή, διαχειρίσιμο το οικονομικό κόστος, που με τη σειρά του σημαίνει αυτοί που έχουν μικρότερη καβάντζα. Για να ξέρουμε τι λέμε, οι πιο παλιοί και οι πιο δυνατοί επιχειρηματίες, μπορούν να κάνουν περισσότερη υπομονή. Για αυτό και δεν θα ανοίξουν με τα νέα ήθη και έθιμα. Γιατί απλά έχουν στην άκρη. Έχουν, ας μη γελιόμαστε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά αναρωτιέμαι, τώρα, ποιοι είναι αυτοί που έχουν ; Αυτή είναι μία πολύ καλή ερώτηση. Προσωπικά ξέρω ποιοι είναι, ευκαιρία να τους μάθετε και εσείς.

  Είναι αυτοί που δεν επεκτάθηκαν σε άλλες δραστηριότητες, πέραν αυτών που γνώριζαν και δούλευαν καλά.

—  Είναι αυτοί που έκαναν κινήσεις και επιλογές, για να θωρακιστούν από μελλοντικούς κινδύνους.

—  Είναι αυτοί που “έτρεχαν» χωρίς να υπολόγιζαν τα ταμειακά τους διαθέσιμα. Μάλλον, τα υπολόγιζαν, αλλά ως μια ασφάλεια για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης : Το τέλος της τραγουδιστογραφίας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.