Τόσο καιρό το λέμε! Αστούς να λένε – Δεν ξέρουν τι τους γίνεται – Αναδημοσιεύουν ότι τους συμφέρει- Άλλο αποκλειστικό του Tsipas Blog, που βγήκε! Και Καμπουράκης στο Οpen – Ακόμη επιμένετε πως ο Σαββίδης πουλάει ;

Όταν τις κατάλληλες κεραίες, τις έχεις στήσει εκεί που σχεδιάζονται τα “παιχνίδια”, τα παρασκηνιακά, τα μεγάλα. Και εκπέμπουν πρώτα στο Tsipas Blog. Ε, από εμάς, θα το μάθει όλος ο ντουνιάς. Δεν γίνεται από αλλού. Και έρχονται οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου, να δείξουν στην πιάτσα, προς πάσα κατεύθυνση, πως κάνουμε καλή δουλειά. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά, παρότι καλοκαίρι είναι, παρότι οι περισσότεροι για διακοπές είναι.

Μιλάμε σοβαρά; Βεβαίως σοβαρά μιλάμε. Εντελώς μέσα πέσαμε για τον Νίκο Στραβελάκη. Μέσα και για τον Δημήτρη Καμπουράκη. Γράψαμε εδώ και δύο βδομάδες, πως αν δεν κατέβει ως βουλευτής στα Χανιά με την ΝΔ. Θα αναλάβει κανονικά τα ηνία στην πρωινή ζώνη του OPEN. Μετά τον Παναγιώτη Στάθη. Είτε καθημερνό ή σαββατοκύριακο, στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα ανακοινώθηκε ο γάμος και επίσημα!

Αναλυτικά :

“Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου.”

Δεύτερο αποκλειστικό, που πρέπει να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο. Και σε αυτό, είναι όλη η ουσία του πράγματος. Δεν υπάρχει καμία άλλη ουσία τόσο σημαντική. Όταν τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ξεκαθαρισμένα. Όλοι έγραφαν και ξανά έγραφαν, πως ο Ιβάν είναι στις λίστες των κυρώσεων, και ότι θα αναγκαστεί, στα αλήθεια αυτή τη φορά, να πουλήσει το Open. Το tsipasblog είπε πως δεν είναι καθόλου έτσι, είναι το εντελώς αντίθετο (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Δηλαδή ; Στάση αναμονής κρατούσε τόσο καιρό, μέχρι να περάσει η μεγάλη μπόρα. Και ότι δεν θα αργήσει καθόλου, πολύ κοντά είναι για την αντεπίθεση, που ετοιμάζει. Με ηχηρές μεταγραφές από ΣΚΑΙ και ANT1 και νέα σίριαλ.

Στη τελική, βάλτε την κοινή λογική, να δουλέψει. Πως πουλάει ο Σαββίδης; Από τη στιγμή που παίρνει Καμπουράκη, Στραβελάκη, Στάθη ; Εάν αυτοί, οι πολύ έμπειροι δημοσιογράφοι. Που έχουν περάσει από υψηλές θέσεις και μεγάλα κανάλια. Γνώριζαν ότι πουλάει. Θα εμπιστευτούν να ενταχθούν στο δυναμικό του Open ;

Αστούς να λένε. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αναδημοσιεύουν ότι τους συμφέρει.

.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.