Η μεταγραφολογία των καναλιών (Tsipas Blog)

Η μεταγραφολογία έχει πάρει μπροστά και θα ανάψει για τα καλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Επόμενο. Τα τηλεοπτικά «μαγαζιά χρειάζονται ενίσχυση εν όψει της νέας σαιζόν. Αν θέλουν πράγματι να φανούν ανταγωνιστούν, τότε δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ενισχυθούν με αυτούς, που έχουν ανάγκη.

Τι καινούργιο λοιπόν, έμαθε το tsipasblog :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Η συνεργασία του Νίκου Στραβελάκη με το OPEN, δεν θα θα αφορά μόνο τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Θα γίνει και Διευθυντής Σύνταξής. Θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

-Συνεχίζουμε με OPEN. Κλεισμένο είναι το πρωινό 5 με 7 και μισή. Με Μάνο Νιφλή και Χρύσα Φώσκολου. Για το μετά, παίζει το δίδυμο Δημήτρης Καμπουράκης – Ευλαμπία Ρέβη. Το θέμα είναι αν ο Καμπουράκης, αν θα κατέβει ως βουλευτής στα Χανιά με την ΝΔ ή όχι. Αν δεν κατέβει. Θα αναλάβει κανονικά τα ηνία στην επόμενη ζώνη. Μετά τον Παναγιώτη Στάθη. Είτε καθημερνό ή σαββατοκύριακο, στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη.

-Ο Γιώργος Κουβαράς, μετά τις διακοπές, θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, που το παρουσιάζει τώρα, θα πάει στο μεσημέρι. Ενώ ενδέχεται να αλλάξει και η ώρα του δελτίου του βραδινού.

-Αλεξάνδρα Καϋμένου. Η συνεργασία της με τον Άλφα, θα είναι έως το τέλος καλοκαιριού. Μετά δεν ξέρει, είναι στον αέρα. Κάτι άλλο. Ο λόγος που έφυγε από ΕΡΤ 1, δεν έφυγε επειδή την έδιωξαν ή ήθελε να φύγει. Αλλά επειδή έληξε η διετής σύμβαση της.

Διαβάστε επίσης : Νέα μυστική δημοσκόπηση του tsipasblog, για την ΝΔ, για την Α’ Αθηνών – Ποιος πρώτος, δεύτερος, τρίτος, τέταρτος…Και το “κλάμα” στον Μητσοτάκη, να τον κάνει Υπουργό, για λόγους …υστεροφημίας

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.