Η είδηση που μας έστειλε αδιάβαστους! Νεκρή στον καναπέ της, βρέθηκε η Μαρίτα Αγγελοπούλου – Είχε να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου- Διατηρούσε το πιο γνωστό μαγαζί του Λόγγου Αιγίου, το «Ανώνυμο» – Και είχε συνεργαστεί με όλα τα μπουζούκια της Πάτρας- Μεγάλη της αδυναμία ο αδερφός της Γιώργος- Ο πατέρας της είχε δολοφονηθεί 11 χρόνια πριν, και ήταν ένα τραύμα που δεν είχε κλείσει ποτέ!

Χωρίς πολλές κουβέντες. Το κορίτσι που ήξεραν όλοι. Διατηρούσε γνωστή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης και της αναψυχής, στο Λόγγο Αιγίου, το παραλιακό Ανώνυμο. Που είχε μπει και στο κόλπο των μπουζουκιών της Πάτρας. Στο χαβαλέ. Στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία με τον κόσμο. Σ’ αυτό το ”παιχνίδι”. Με το χαμόγελο στα χείλη πάντα. Και ήταν πρωταθλήτρια στην μετάδοση της θετικής ενέργειας. Που ο αδερφός της, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή της. Που 11 χρόνια πριν, είχε δεχθεί το πιο μεγάλο και σοβαρό κουσούρι στο ψυχικό της κόσμο.. Και ποτέ ο χρόνος δεν μπόρεσε να το επουλώσει. Παρέμενε πάντα ανοιχτό. Όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας της, μαθηματικός, ιδιοκτήτης φροντιστηρίων και επίσης γνωστός επιχειρηματίας του Αιγίου, Αγγελος Αγγελόπουλος. Του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο. Οι δράστες ομολόγησαν πως σκότωσαν κατ΄εντολή και επί πληρωμή.

Μαθαίνεις πως αυτή λοιπόν. Η 43χρονη Μαρίτα Αγγελοπούλου, βρέθηκε σήμερα το πρωί, νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο από οικείους της. Είχε επιστρέψει τα ξημερώματα του Σαββάτου, από το μαγαζί της, και έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Και δεν μπορείς να το πιστέψεις, θες να πετάξεις το κινητό, που διάβασες την είδηση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της, αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν. Ελέγξαν όλους τους χώρους, και εκ πρώτης όψεως πάντως, δεν φαινόταν να παρουσιάζει σημάδια παραβίασης.

Και αναρωτιέσαι γιατί; Τι έγινε ; Ήταν η κακιά η ώρα, η στιγμή εκείνη, που ο θάνατος την έχει παραγγείλει για σένα και δεν σε ρώτησε καν, απλά σε έστειλε αδιάβαστο ; H μήπως έπαιξε κάτι άλλο; Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η εξήγηση του πράγματος. Όλα θα φωτιστούν, μέσα από την ιατροδικαστική έρευνα, που είναι υπό εξέλιξη.

Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή της !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.