Μετά τον “σεισμό”, την κατάσταση να θυμίζει…Ουκρανία, και να “βολτάρει” σε κάθε γωνιά της νύχτας, και μια άποψη… Αυτός έφταιγε, ο άλλος έφταιγε- Που υπήρξε η διαφωνία, η παρεξήγηση με τον Γιώργο Μαζωνάκη..Ήρθε η απάντηση Σχοινά- Τι διευκρινίζει; Να μην υπολογίζεται στο σχήμα του “Κέντρου Αθηνών”- Τι δεν διευκρινίζει; Αν θα παραμείνει στον Όμιλο Τσακουμάκου

Οι εντυπώσεις μετά και από την χθεσινή αναβολή, που ήταν η δεύτερη απανωτή, της τραγουδιστικής ένωσης Μαζωνάκης-Σχοινάς. Που ήταν να γίνει στο Κέντρο Αθηνών, το κάστρο του Γιάννη Τσακουμάκου. Που με το που είχε ανακοινωθεί, στα φαβορί, τα μεγάλα της νυχτερινής Αθήνας, το έδιναν όλες οι εταιρείες στοιχήματος. Αυτές που είναι σοβαρές, αξιόπιστες. Που δεν τις αγνοείς.

Με εντυπώσεις ξεκινήσουμε, για εντυπώσεις πρέπει να μιλήσουμε. Δεν είναι οι καλύτερες, δεν χεριάζετε να δώσουμε εξηγήσεις. Ξέρεις, το νοιώθεις, αμέσως το αντιλαμβάνεσαι πως η κατάσταση θυμίζει…Ουκρανία. Πολλά ακούγονται στα πηγαδάκια, τα νυχτερινά και τα καλλιτεχνικά. Ατέλειωτα στον αριθμό. Πολύ πράμα. Σε κάθε γωνιά της νύχτας, και μια άποψη βολτάρει, το γιατί τα έσπασαν οι δύο τραγουδιστές. Αυτός έφταιγε, ο άλλος έφταιγε. Που υπήρξε η διαφωνία, η παρεξήγηση…Και πλέον όλα παίζονται στην επόμενη μέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πηγαίνω στην απάντηση του Διονύση Σχοινάς. Δεν ξέρω αν είναι η σωστή, είναι σίγουρα όπως το βλέπει αυτός αποκλειστικά. Τι διευκρινίζει; Να μην υπολογίζεται στο σχήμα αυτό, με μαζώ, στο Κέντρο Αθηνών. Τι δεν διευκρινίζει; Αν θα παραμείνει στον Όμιλο Τσακουμάκου.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε:

«Αγαπημένα μου φιλαράκια… Επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί δύο φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινό και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο! Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό κι έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε θεώρησα σωστό να αποχωρίσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου…»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.