Ένα ακόμη κακό παράδειγμα, για τους τραγουδιστές, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η αφίσα, ο χρόνος στην πίστα- Η πάρτυ τους δηλαδή- Ούτε λόγος το να είμαστε μια ομάδα- Και αδιαφορούν για όλους τους άλλους- Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα Μαζωνάκη-Σχοινά!

Μεγάλο όνομα ο Γιώργος Μαζωνάκης. Που ήταν από τους μεγάλους νικητές, στο περσινό πρωτάθλημα της αθηναίικής νύκτας. Αυτός και ο Αργυρός. Που, οπότε, πολύ σωστά έπραξε και παρέμεινε ο αρχηγός στο Κέντρο Αθηνών, και στο φετινό πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό χειμώνα. Αλλά να έχει μεγαλύτερη ενίσχυση. Τα μίλησε και συμφώνησε με τον επιχειρηματία του, τον Γιάννη Τσακουμάκο, ο Διονύσης Σχοινάς να είναι μαζί του. Και η πρεμιέρα τους, ήταν πρώτα για τις 10 Σεπτεμβρίου, μετά πήγε για χθες Πέμπτή 15.09. Τελικά, για μία ακόμη φορά αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με το «Tsipas Blog», που επικαλείται «πληροφορίες εκ των έσω», με πυρηνική έκρηξη ισοδυναμεί το ότι τα… έσπασαν οι δύο τραγουδιστές. Αυτός είναι ο λόγος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Αυτό συμβαίνει με τις τραγουδιστικές εταιρίες, κυρίως της μεγάλης αξίας, που έχουν βγάλει ένα σκασμό λεφτά από το τραγούδι. Συχνά και μάλιστα με την ώρα να έχει φτάσει το πάρα ένα, για να πάνε στη δουλειά, βάζουν μπουρλότο και φωνάζουν… «φέυγω»!. Αδιαφορώντας για τα πλάνα και τα σχέδια, που έχουν γίνει, για τα πάρα πολλά χρήματα που έχουν προπληρωθεί, που έχουν πάει γύρω γύρω. Ας πάει να πνιγεί το αφεντικό. Ούτε τους ενδιαφέρει για το ότι πολύς κόσμος, περιμένει πως και και πως να πάρει μεροκάματο, σε μια εποχή που όλα είναι μαύρα, κατάμαυρα. Τίποτα δεν τους ενδιαφέρει. Αυτοί το χαβά τους, το συνεχίζουν, όπως και πριν τον κορονοϊό.

Τι σημαίνει αυτό ; Στην αφίσα, θέλω οπωσδήποτε το όνομά μου, σε μεγάλο μεγέθους γραμματοσειρά. Και ακόμη καλύτερα, να είναι μόνο το δικό μου. Στο stage πιάνω, ούτε λόγος να είμαστε ομάδα, καμία σχέση. Εγώ το κουμάντο, το πάνω χέρι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.