Έχει ακόμη πολύ ψωμί αυτός ο πόλεμος

Ανδρέας Κονδύλης - Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος

Πόλεμος σημαίνει μπίζνες. Πρώτα αυτό, μετά όλα τα άλλα. Κάποιοι κονομάνε από τον πόλεμο. Έχουν στρώσει τη μπίζνα πριν ξεκινήσει η βρωμοδουλειά, αλλά και στην πορεία μπαίνουν στο κόλπο κι άλλα οργανωμένα συμφέροντα. Και γίνεται παιχνίδι ενώ άλλοι σκοτώνονται, άλλοι πολεμάνε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Παιχνίδι ενεργειακό, πολεμικού υλικού, αλλά ας τα αφήσουμε τα πολύ χοντρά. Να περιοριστούμε στον πόλεμο στην παραλιακή.

Καλά κρατεί. Μεταξύ του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, που θέλει να γράψει πολιτική ιστορία. Αυτό το όραμα έχει. Και σε έναν επιχειρηματία, τον Βλάσση Σταθοκωστόπουλο, που είναι πολύ έμπειρος, που δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος. ”Καλά” το λες πάνω στην κουβέντα… Καθόλου καλά που συνεχίζεται. Κι έγινε… συνήθεια, μια χωνευμένη καθημερινότητα κοντά στ’ άλλα ευχάριστα και εύπεπτα. Με ανοιχτό στόμα καταπίνουνε και αυτόν τον πόλεμο, που τελείωσε το καλοκαίρι, αλλά αυτός συνεχίζεται, γύρευε πόσο θα τραβήξει ακόμα…Βλέποντας και κάνοντας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Θα χυθεί αίμα από Κονδύλη Σταθοκωστόπουλο

Καθόλου περίεργο ο Δήμαρχος να μην τον συμφέρει να κλείσει το λογαριασμό. Να τον βολεύει η τύχη του πολέμου να είναι σε εκκρεμότητα. Γιατί το πουλάει επικοινωνιακά. Τι εννοώ ; Και κυκλοφόρησε στο ιστότοπο notia.gr, που χωρίς αμφιβολία, παίζει στη δική του ομάδα, και μάλιστα, πολύ επιθετικά. Το καυστικό δημοσίευμα, για επιχειρηματία, ότι θέλει να κατεβάσει δικό του δήμαρχο, ότι θέλει να “φάει” τον Κονδύλη, ότι θέλει να γίνει ο …. “Μπερλουσκόνι” του Αλίμου, αλλά δεν του βγαίνει”. Τώρα ποιον «φωτογραφίζει», είναι φως Φανάρι. 

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.