Στο Sasa, η αποψινή απουσία του Δήμου Αναστασιάδη, δεν φέρει καμία ανησυχία

Όταν μια νυχτερινή ομάδα, κάνει ανακοίνωση πως θα λείψει απόψε, ο αρχηγός μας, που είναι ο τραγουδιστής, το όνομα. Ασφαλώς, τότε σκέπτεται κανείς πως κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ, κάτι μυστικό. Κάτι απροσδιόριστο και προβληματικό, το οποίο το τοπίο το θολαίνει πολύ. Τι άλλο να σκεφτεί;

Εκτός κι αν μιλάμε για τον Δήμο Αναστασιάδη και το Sasa Live Stage. Αυτή τη σχέση, δεν μπορεί κανείς να την χαλάσει. Να το ξέρουν όσοι το επιδιώκουν. Να, γιατί στην ανακοίνωση, ότι “λόγω της προγραμματισμένης εμφάνισης του Δήμου Αναστασιάδη, στη ΔΕΘ, την Παρασκευή 16.9, το Sasa Live Stage θα λειτουργήσει μόνο το Σάββατο 17.9.” Μένεις εδώ, δεν λες Τι κόλπο είναι αυτό, δεν προσπαθείς να βρεις το άλλο, το κάτι άλλο, ότι έχει παίξει !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα και κείμενο που λέει "sasalivestage Λόγω της προγραμματισμένης εμφάνισης του Δήμου Αναστασιάδη στην ΔΕΘ αρασκευή 16/9, το SASA Live Stage θα Λειτουργήσειμόνο το Σάββατο 17/9. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση ssa"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.