Οποίος προλάβει …

Όλα είναι έτοιμα στο Αγιόνερι Μεζεδοτεχνείο. Σε αυτό στο Περιστέρι, γιατί από φέτος, γιατί δεν αργεί φτάνει, και το αδερφάκι του, στη Πανόρμου. Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα. Χωρίς πολλά λόγια, θα είναι ίσως το καλύτερο Αγιόνερι τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα, θα δεις μια ομάδα με αρχή μέση και τέλος, ομάδα πραγματική. Που σημαίνει πως θα τα δώσουν όλα. Με ποιοτικούς τραγουδιστές, που κάποιους τους θυμάσαι από το πέρασμα τους από τις πρωταθλήτριές ομάδες, όπως ο Στέλιος Λεγάκης. Ενώ κάποιους άλλους, θα τους δεις σε αυτές τις ομάδες, και μάλλον από την επόμενη σεζόν, όπως ο Χρήστος Καρατζάκος .

Ο πρόεδρος Δημήτρης Βραχάμης, έκανε και άλλες μεταγραφές, στην κατηγορία του ποιοτικού, του έξυπνου και του αφήνουν ελπίδες για το μέλλον. Να πω τα ονόματα τους, χρειάζεται. Καθόλου Περιττό. Γεωργία Τουμαντζη, Γιώργος Ζάμπας, Κωνστανντίνος Παντίδος. Ενώ στη θέση της παρέμεινε η Ιωάννα Στρίγγα. Ε, δεν γινόταν να μην παραμείνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οποίος προλάβει …
Έναρξη απόψε, Παρασκευή 16/9
☎️ 210-572507

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.