Θα χυθεί αίμα από Κονδύλη Σταθοκωστόπουλο

Ανδρέας Κονδύλης - Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος

Ποιος είσαι εσύ, ρε Βλάση Σταθοκωστόπουλε, που θα μου κάνεις πλάκες, εμένα του Ανδρέα Κονδύλη; Αυτή την εξήγηση κάνει δημοσίως ο Δήμαρχος του Αλίμου στον ιδιοκτήτη επιχειρήσεων εστίασης και νυχτερινής διασκέδασης, αρκετών και στην Παραλιακή.

Μιλάει το Τσίπας Μπλοκ. Ο Κονδύλης γνωρίζει πολύ καλά, περισσότερο από κάθε άλλον, ποιος είναι ο Σταθοκωστόπουλος. Ότι το αφεντικό του Peñarrubia, του Ελλάδος Εικόνες, του Baraonda, του Riviera Coast, του Cape Sol κ.α, δεν είναι κανένας χθεσινός, σε καμία περίπτωση. Είναι τέτοιο μέγεθος, σε πολύ μεγάλο επίπεδο, όχι μόνο οικονομικό, αλλά και σε σοβαρές πολιτικές γνωριμίες. Σημαντικός παράγων με τα όλα του. Η βασιλεία του κρατάει χρόνια. Που έχει έναν χαρακτήρα σκληροτράχηλο, που δεν θα κάνει με τίποτα πίσω, που δεν αγνοεί σε καμία περίπτωση ο τοπικός πρωθυπουργός της Αλίμου, ο Ανδρέας Κονδύλης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ο Κονδύλης, όμως, έχει το δικό του χαρακτήρα. Όπως όπως ξαναπεί, έχει στήσει την αυτοκρατορία του, πολύ πριν μπει την πολιτική. Και για αυτό είναι κάργα τσαμπουκαλεμένος, βγάζει τα μπαζούκας.

Είναι έτοιμοι και οι δύο για πόλεμο. Δεν είμαστε υπερβολικοί. Ο Κονδύλης, ειδικώς, δεν έχει άλλη επιλογή. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Που σημαίνει ότι θα χυθεί αίμα. Δηλαδή;

Ασφαλώς δεν μιλάμε για πιστολίδια, ούτε για μαχαιρώματα. Πάντως, αν γινόταν το ανήκουστο, να εμπλακούν οι δύο σε πόλεμο κανονικό, τότε θα το έκαναν.

Θα βγουν πολλά στη φόρα. Αυτή την έννοια έχει όταν λέμε θα χυθεί αίμα. Δεν είναι γνωστό, το γράφουμε σήμερα. Ο Κονδύλης ξέρει πολλά για τον Σταθοκωστόπουλο, όπως και ο Σταθοκωστόπουλο για τον Κονδύλη. Παρότι δεν υπήρξαν ποτέ κολλητοί, η έστω φίλοι. Αντιθέτως, από την πρώτη μέρα της δημαρχίας του Κονδύλη, φάνηκε πως ο ένας δεν πάει τον άλλον. Έχουν διαφορετικές εντελώς αντιλήψεις.

Και ήδη, ο Κονδύλης έδωσε τελεσίγραφο στον Σταθοκωστόπουλο. “Ή συμμορφώνεσαι ή φεύγεις από την Παραλιακή”.

Διαβάστε ακόμα:

Αίμα και άμμος πάλι στην Παραλιακή
O σημερινός μπάρμπα Βλάσης, είναι ένας… άλλος μπάρμπα Βλάσης- Ο παλιός θα έλεγε στον Κονδύλη : ” H επιταγή είναι έτοιμη, στείλε στο Penarrubia τον μπάτλερ, να την πάρει και να μην σε ξαναδώ στην Παραλιακή- Χάσου από τα μάτια μου τώρα! Ολόκληρος Σταθοκωστόπουλος και δεν θα κάτσω να σπιλώνουν το όνομα μου, για κάποιες υποχρεώσεις στο δήμο, για ένα ποσό που δεν το βλέπω- Το δίνω πουρμπουάρ ή το καίω- Όχι, πάει πολύ αυτό!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.