Στην ΕΡΤ1 από τη Πλατεία Γεωργίου ο Θεμιστοκλής Μπάκας

Στη Πλατεία Γεωργίου της Αχαϊκής πρωτεύουσας, βρέθηκε νωρίς το πρωί ο Πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, με το συνεργείο της ΕΡΤ1.

Καλεσμένος στην ΕΡΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» ήταν σήμερα ο Πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, για τη διακύμανση των ζητούμενων τιμών αλλά και τη προσφορά φοιτητικής κατοικίας στη Πάτρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στη ζωντανή σύνδεση με το studio της εκπομπής, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ στη Πάτρα Αθανασία Σταμοπούλου, ανέφερε ότι μαζί της είναι ο Θεμιστοκλής Μπάκας, μπορεί να τον γνωρίζετε από την Αθήνα, αλλά είναι Πατρινός.

Τότε, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ» της ΕΡΤ1, Κώστας Παπαχλιμίτζος, ανέφερε:

Τώρα μου λύθηκε η απορία τι κάνει στη Πάτρα ο Θεμιστοκλής Μπάκας. Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, βρέθηκε στη γενέτειρά του τη Πάτρα για ολιγοήμερες διακοπές. Τον έχουμε συνηθίσει στα τηλεοπτικά πάνελ των πανελλαδικών καναλιών (ΕΡΤ, Open, Mega, ΣΚΑΪ, κλπ), να αναλύει τα φλέγον θέματα της ακίνητης περιουσίας και παράλληλα να «καταθέτει» προτάσεις για την αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Όσες μέρες βρέθηκε στη Πάτρα, δεν έλειψαν οι καθημερινές του συνδέσεις μέσω skype με τα Αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ, Open, ΣΚΑΪ κλπ.), παράλληλα, επισκέφτηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel στη Πάτρα και της ΟΡΤ στο Νομός Ηλείας, σχολιάζοντας τα δεδομένα της φοιτητικής στέγης και τα νέα μέτρα που αναμένεται να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ για τη στεγαστική πολιτική.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, ανέδειξε την ανάγκη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου στεγαστικής πολιτικής στη χώρα από το 2019, τόσο μέσω αναλύσεων και αρθρογραφίας του, αλλά, και μέσω προτάσεων του, μέρος των οποίων έχει «υιοθετήσει» και ο διεθνής οργανισμός ΟΟΣΑ.

Το σχετικό video από τον σχολιασμό του Πατρινού Θεμιστοκλή Μπάκα σήμερα στην ΕΡΤ1:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.