O σημερινός μπάρμπα Βλάσης, είναι ένας… άλλος μπάρμπα Βλάσης- Ο παλιός θα έλεγε στον Κονδύλη : ” H επιταγή είναι έτοιμη, στείλε στο Penarrubia τον μπάτλερ, να την πάρει και να μην σε ξαναδώ στην Παραλιακή- Χάσου από τα μάτια μου τώρα! Ολόκληρος Σταθοκωστόπουλος και δεν θα κάτσω να σπιλώνουν το όνομα μου, για κάποιες υποχρεώσεις στο δήμο, για ένα ποσό που δεν το βλέπω- Το δίνω πουρμπουάρ ή το καίω- Όχι, πάει πολύ αυτό!”

Ανδρέας Κονδύλης - Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος,

Στο δημοτικό συμβούλιο, το τελευταίο, του Αλίμου, που αρχηγός είναι ο Ανδρέας Κονδύλης… ε, δεν θα έπαιρνε την ευκαιρία την ιδανική, να συνεχίσει την κόντρα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο; Επιχειρηματίας αυτός, με αρκετά μαγαζιά, επί πολλά χρόνια ήταν ο Βασιλιάς, και δεν του κουνιόταν κανένας.

Να σου πω…Δεν με εκπλήσσει που κατηγορίες εναντίων του εξαπολύθηκαν, ότι συνεχίζει να κάνει όντως ότι του γουστάρει. Με πολύ σοβαρές λεηλασίες. Με κτίσματα, με επεκτάσεις, με εργασίες, που δεν ήταν με άδεια νόμιμη. Που έγιναν χωρίς στην σύμφωνη γραπτή γνώμη του κυρίου του χώρου, εν προκειμένου του Δήμου. Αυθαίρετα δηλαδή όλα, με κανένα σεβασμό στο περιβάλλον, με κανέναν σεβασμό για την ήπια αναψυχή των πολιτών. Ότι εξακολουθεί να επιφέρει διαρκώς, μεταβολές στο σχέδιο της Παραλίας. Και το κορυφαίο όλων. Δεν θέλει να πληρώνει, αυτά που πρέπει να πληρώνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο, όσοι δεν το είδαν, να το δουν, ΕΔΩ

Όλα αυτά που ακούστηκαν, δεν με εκπλήσσουν, όχι. Άλλο με αφήνει με το στόμα ανοιχτό, που δε θα συνέβαινε ποτέ στο παρελθόν. Ότι ο σημερινός μπάρμπα Βλάσης, είναι ένας… άλλος μπάρμπα Βλάσης. Άλλος, με συμπεριφορά διαφορετική. Που σημαίνει… , τι; Ο Σταθοκωστόπουλος των προηγουμένων ετών, σιγά που θα δεχόταν, να του κρεμάνε τα κουδούνια που του κρεμάνε. Σημαίνει ότι θα έπαιρνε τηλέφωνο τον Κονδύλη, και θα του έλεγε, η επιταγή είναι έτοιμη, στείλε στο Penarrubia τον μπάτλερ, να την πάρει και να μην σε ξαναδώ στην Παραλιακή. Χάσου από τα μάτια μου τώρα! Να ακούσει ο κόσμος όλος ότι ολόκληρος Σταθοκωστόπουλος είναι τζαμπατζής, για κάποιες υποχρεώσεις στο δήμο, για ένα ποσό που δεν το βλέπω. Το δίνω πουρμπουάρ ή το καίω. Όχι, πάει πολύ αυτό!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.