Τον περιμένουν, γιατί δεν “κάηκε”

Δεν βλέπω τηλεόραση, σχεδόν την έχω καταργήσει. Εκτός από ποδόσφαιρο και καμιά ταινία στο συνδρομητικό. Μακριά είμαι από αηδίες, σήριαλ ελληνικά, reality και τα λοιπά σαχλοειδή. Τηλεφώνησε φίλος, και λες και με διάταζε, μου λέει : “Aμέσως και πρώτος εσύ, γράψε το σπουδαίο, να το προλάβεις, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση καμία να το δεις στην τηλεόραση. Συμφώνησε με τον Κώστα Μπερτάκη και επιστρέψει από Οκτώβρη, πάνω στο Φαντασία. Ο Νίκος Οικονομόπουλος. Της γνωστής κατηγορίας. Της πασίγνωστης. Δεν κάνω τίποτα για να κερδίσω δημοσιότητα. Απολύτως τίποτα. Το μόνο που κάνω, και έτσι ή αλλιώς προκαλώ εντυπώσεις. Απίθανο να περάσω απαρατήρητος. Είναι όταν τραγουδάω..”

Δεν ξέχασα το τηλεφώνημα του φίλου, και την είδηση, την ιστορία, την έδωσα με τίτλο : “Επιστροφή Μπερτάκη”. Και αμέσως έγινε λαχταριστή, η περισσότερο ποθητή από πολλές άλλες. Έτσι συνέβη. Γιατί; Αυτό σημαίνει δυο πράγματα. Ο ξανθός έχει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στη φωνή του, που αδιαφόρησε για όλες, μα όλες τις εκπομπές, που τον ζήτησαν. Από το ξεκίνημα της πανδημίας μέχρι τώρα. Και άρα δεν κάηκε.. Και άρα, έχει λείψει πολύ στον κόσμο. Πως και πως κάνουν να τον ξαναδούν. Και, δεύτερον, όπως δεν κάηκε ο Ξανθός, με πειράγματα, το ίδιο και το αφεντικό του Φαντασία, ο Κώστας Μπερτάκης. Αποφάσισε να κάτσει στο πάγκο και αν ξοδέψει τα χρήματα που έχει προς ξόδεμα, όταν η φάση γίνει κατάλληλη. Και για αυτόν, υπάρχει η προσμονή, η αγωνία, η προσδοκία να ξαναδούν τα show επιπέδου Champions League που έφερε στην Νύκτα και την άλλαξε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.