Ο Σύριζα για το καλό του …Μητσοτάκη

Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Της γνωστής κατηγορίας. Της πασίγνωστης. Κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε δημοσιότητα. Ή το άλλο: Ό,τι και να κάνουμε έτσι ή αλλοιώς προκαλούμε εντυπώσεις. Απίθανο να περάσουμε απαρατήρητοι.

Αίτημα του Σύριζα: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον Μπογδάνο. Για ποιο λόγο δεν το συζητάμε. Δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από την ουσία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα του Τσίπρα κάνει ρεκλάμα στον εν λόγω Μπογδάνο. Και γιατί θέλουν τη διαγραφή του; Επειδή ο πρώην παρουσιαστής και νυν βουλευτής διέπραξε κάτι που δεν είναι σωστό.

Το ερώτημα είναι γιατί ο σύριζας ενδιαφέρεται για το καλό του Μητσοτάκη και της ΝΔ και της κυβέρνησης. Γιατί το κόμμα της αντιπολίτευσης πασχίζει για το δικό του κακό. Τι θέλω να πω; Αν ο κάθε Μπογδάνος ενεργεί βλαπτικά σε βάρος του κόμματος του, αυτό είναι υπέρ του Σύριζα. Συμφέρει τους συριζαίους να παραμένουν οι ζημιάρηδες βουλευτές στη ΝΔ.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.