Επιστροφή Μπερτάκη

Νίκος Οικονομόπουλος- Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Κώστας Μπερτάκης έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα, σε επίπεδο live/μπουζούκια. Από το 2000 μέχρι πριν δύο χρόνια περίπου, που ήρθε ο κορονοϊός, ήταν ο Νο 1. Αυτό από μόνο του μαρτυρά την τεράστια και την απέραντη επιρροή του, σ’ όλα τα ταμπλώ της νυχτερινής δραστηριότητας-θεάματος.

Να βάλουμε στην κουβέντα μια ακόμα αλήθεια. Ένα ακόμα γεγονός. Μιλάμε, άλλωστε, με δεδομένα, όχι αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος. Το Fantasia, μια από τις σπουδαιότερες νυχτερινές στέγες στον πλανήτη νύχτα Αθήνα, που από καιρό έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Πέτρο Ιακωβίδη, αλλά είπαμε, ο ιος, τους τα χάλασε. Τελικά δείχνει να πλησιάζει η πρεμιέρα, ξεκίνησε ο προγραμματισμός, και όλοι την περιμένουν με ανυπομονησία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βέβαια! Όσο πιο μακρινή γίνεται η πιθανότητα για νέο lockdown και οι απαγορεύσεις στο χώρο της διασκέδασης θα είναι μόνο για τους ανεμβολίαστους, τόσο να το περιμένουμε.

Διαβάστε επίσης : Ο Μπερτάκης πότε θα αποφασίσει να μπει στο… πρωτάθλημα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.