Το “ζεστό χρήμα” στην Παναχαϊκή, βάζει δύσκολα στον μάγκα βενζινά, Γιάννη Τσιριγώτη

Ο ισχυρός άντρας του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης

Ένα από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κανείς, όταν περνάει την πύλη και εισέρχεστε στον μαγικό κόσμο των αγορών, είναι ότι δεν υπάρχουν οι μάγοι με τα δώρα. Αυτά είναι για αυτούς που βρίσκονται στο έλεος. Που την πατάνε, παραπλανούνται, μπορεί και από τον διάβολο, δεν ξέρω, και, τελικά, πέφτουν συνεχώς στις ίδιες παγίδες. Κι αναμενόμενα, χάνουν, ηττούνται!

Στην τέχνη της νίκης και της καλής ψυχολογίας, η απάντηση κρύβεται σε πολλά. Αλλά η πρώτη και βασική λεπτομέρεια είναι το “ζεστό χρήμα”! Μην έχετε αμφιβολίες. Σας μαθαίνω τους κανόνες με ευλάβεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Παναχαϊκή, που αγωνιστικά, ανέβηκε στην 6η θέση, με την νίκη της επί του Απόλλωνα Λάρισας και διοικητικά, ίσως να προκύψει συμπαίκτης, παίζει τώρα με τον πρωτοπόρο Ιωνικό, του δυνατού και μάγκα βενζινά Γιάννη Τσιριγώτη, και πάει με άλλον αέρα. Με αυτόν να φάνε σίδερα και να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους! Γιατί, όπως μαθαίνω, θα μπει το χέρι βαθιά στο πορτοφόλι και θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Καλά τα συνθήματα, αλλά είναι επαγγελματίες και αυτό θέλουν, τα λεφτά τους. Αυτό τους καίει. Αυτό γουστάρουν. Με αυτό φτιάχνονται, ντοπόρονται.

Υπό αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, τις νέες, που φέρνει το “ζεστό χρήμα”, βλέπω την Κυριακή, την Παναχαϊκή, να βάζει δύσκολα στον φίλο μου Τσιριγώτη.

-ΥΓ : Μεταξύ των ολίγων, των διαπιστευμένων, που θα πάνε στην Νίκαια, θα είναι και το Tsipas Blog.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.