Πρωτάθλημα με πριμ ο Ιωνικός

Γιατί ο κόσμος του στοιχήματος παίζει πλέον με τον Ιωνικό ; Κάποιος λόγος υπάρχει. Oι μπουκ αποφάσισαν να κατεβάσουν από το θρόνο των πιθανοτήτων την Ξάνθη και τον Λεβαδειακό και να ορίσουν φαβορί κεντρικό της Super League 2 την ομάδα της Νίκαιας. Γιατί, όμως; Και γιατί αυτή η αλλαγή. Εδώ σε θέλω.

Μεγάλο μαγαζί ο Ιωνικός, όμως είχε γίνει μικρό, τα τελευταία χρόνια δεν ήταν πια γωνία, έπαιζε στις μικρές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, δηλαδή με τα χωριά, μέχρι να εμφανιστεί στο δρόμο του ο Γιάννης Τσιριγώτης. Όταν βρέθηκε αυτός, έφυγε από το βούρκο και τις λάσπες, και έβγαλε πάλι κεφάλι στην επιφάνεια. Σε δύο χρόνια, τον έφερε πάλι σε επαγγελματικό level, τον Ιωνικό, ο Τσιριγώτης. Σήμερα είναι στην Β εθνική και όλα τα σημάδια δείχνουν πως θέλει σαν τρελός να την πάει Άλφα. Κατάλαβες τώρα γιατί ο μπουκ και οι “προεβλεψάκιδες” έχουν “γύρει” προς τον Ιωνικό ;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Χάρης Λενουνάκης (Αντιπρόεδρος Ιωνικού) με τον ισχυρό άντρα της ομάδας και γενικότερα ισχυρό, Γιάννη Τσιριγώτη

Παρακάτω. Ο Τσιριγώτης επιβράβευσε με πριμ την τετράδα νικών που έφεραν τον Ιωνικό στην κορυφή της βαθμολογίας. Μήπως αυτή τη στιγμή στην Super League, βρίσκεις κάποιον άλλον παράγονται πιο μπάνικο ;

Με το που ήρθε στην Νίκαια, τα χώνει συνέχεια. Λεφτά πραγματικά, τα βλέπεις, τα πιάνεις, τα μυρίζεις, τα οποία τα βγάζει από την τσέπη του, από τα πρατήρια βενζίνης που έχει.

Δεν γίνονται αυτά, ρε. Κι όμως, γίνονται όταν έχεις τρέλα, αλλά η τρέλα σου αυτή συνδυάζεται με πακέτο. Τρέλα χωρίς πακέτο, θα σε τελειώσει, θα στα φάει τα ψωμιά σου. Τέτοια, όμως, τρέλα του Τσιριγώτη με τον Ιωνικό, που στο χωριό Ελλάδα της φανφάρας και με τα εκκεντρικά ποιήματα, αυτός να τους φτιάξει μέχρι και γήπεδο με υβριδικό χλοοτάπητα, σάουνες και άλλες ανέσεις, που τα βλέπεις μόνο στην Ευρώπη. Γίνεται αυτό, ρε; Είπαμε. Μιλάει με τον παρά του ο Τσιριγώτης, όχι με τα λόγια του.

Στην φάση αυτή, μαθαίνω πως πολλοί θέλουν να τον γνωρίσουν, να τα βρουν μαζί του. Να πάνε σε αυτόν, για να …συνεργαστούν. Να κάνουν δουλειές. Ακόμη και ορισμένοι που δεν τον γουστάραν, μέχρι πρότινος.

Διαβάστε ακόμα: Αντιπρόεδρος Ιωνικού στο Tsipas Radio : «Νόμιμα οι οπαδοί μας στην Πάτρα- Τυπολάτρης στις πληρωμές ο Τσιριγώτης»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.