Αποστόλης Νικολόπουλος : «Ο Μπάρλος είναι θετικός σε συμπαίκτη»

Επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Απ. Νικολόπουλος (patragoal.gr) το σκεπτικό του άρθρου, που πρώτο δημοσίευσε το Tsipas Blog και λέει πως στην παρούσα φάση του έργου στην Παναχαϊκή, θα ήταν ιδανικό το ενδεχόμενο να μπει κάποιος δυνατός, ως συμπαίκτης του Γιώργου Μπάρλου. Δεν είπε το όνομα του Θανάση Παπαγεωργίου, όπως το είπαμε εμείς, αλλά σίγουρα σε αυτόν πάει όλων το μυαλό.

Είπε, συγκεκριμένα : “Επειδή έχουν γραφτεί κάποιο σχολιάκια, ότι πάμε σε αλλαγή πλεύσης, τα οποία δεν ισχύουν. Σίγουρα, αν υπήρχε κάποιος συμπαίκτης, όμως, ο Γιώργος Μπάρλος θα ήταν θετικός. Αυτή είναι η πληροφόρηση που υπάρχει”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δείτε το σχόλιο του καλού και μάχιμου συνάδερφου, που έκανε στο αποψινή αθλητική εκπομπή «Κυριακή στα Γήπεδα», που προβάλλεται κάθε Κυριακή, στις 21:30, μέσα από το κανάλι του dete.gr στο YouTube, τις σελίδες του dete.gr , του sportfmpatras.gr και το τηλεοπτικό σταθμό Lepanto TV.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.