Στην Παναχαϊκή, μετά το “δώρο”, έσκασαν μύτη οι άσχετοι

Με τα ΑΝ και τα ΕΑΝ δεν γίνεται κριτική. Τόσο δύσκολο να το αντιληφθούν;

Αν δεν έκανε την επική γκάφα ο πολύ έμπειρος κατά τα άλλα, τερματοφύλακας, πρώην του ΠΑΟΚ και νυν του Απόλλων Λάρισας, Παναγιώτης Γλύκος, στον αγώνα με την Παναχαϊκή, χθες στην Πάτρα, ίσως να μην νικούσαν ποτέ οι δεύτεροι. Με μόλις 1-0. Όσοι πιπιλάνε αυτή την καραμέλα είναι άσχετοι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως άσχετοι είναι και όσοι δεν μένουν σε αυτό που είδαν, αλλά, προφανώς, ως συνωμοσιολόγοι τύποι, το πάνε σε αυτό που δεν ήταν. Τους ακούς να λένε, ότι περισσότερο σαν δώρο παρά τυχαίο λάθος τους φαίνεται το λάθος του Γλύκου.

Έχει και συνέχεια η κατηγορία με τους φελούς και τους λαϊκιστές. Έσπασε, μετά από τέσσερα απανωτά χαστουκιά, την γκίνια, η Παναχαϊκή, και ξανακούστηκαν οι φωνές “Αυτή είναι η πραγματική Παναχαϊκή”. “Είναι εδώ, δεν πέθανε”. “Αν είχε πάρει τον Καραϊσκάκη Άρτας και τον ΟΦI Ιερέπετρας, τώρα θα ήταν στο κόλπο του μεγάλου ονείρου”. “Δικαίωση Μπάρλου που έδιωξε Παρασκευόπουλο και έφερε Καραπίτσο”.

Οι τελευταίοι, στο είδος αυτό, των σχολιαστών του καφενείου, είναι αυτοί, που συνδέουν την παρουσία, του Κρητικού Ηρακλή Νύκταρη, με το ενδεχόμενο διοικητικής ανάμειξης του. Σε περίπτωση εννοείται που δει φως και θα θέλει και αυτός να μπει.

Διαβάστε επίσης : Στην Αγυιά, ο γνωστός (για πολλά), Κρητικός Ηρακλής Νύκταρης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.