Μετά το Terra, το Rooster και το Tulum, ήρθε η ώρα του… Izi! Μιλάει για όχι τυχαίους εμπρησμούς η Ασφάλεια Πατρών, μιλάει για δράση «μπράβων», και πιο συγκεκριμένα από τη νέα φουρνιά- Ως συνέπεια, αυτή τη στιγμή, κρέμεται από μια λεπτή κλωστή, μια πολύ λεπτή ισορροπία η πατραϊκή νύχτα

Η Mercedes, που τα ξημερώματα της Δευτέρας, ήταν σταθμευμένη στην πυλωτή κτιρίου επί της οδού Κολοκοτρώνη στα Δεμένικα, που της έβαλαν φωτιά και κάηκε ολοσχερώς. Ποιανού είναι; Του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καφέ IZI, όχι κάποιου άλλου. Επιχειρηματίας, με γνωστό όνομα, βέβαια. Ο άνθρωπος κάνει σημαντικό τζίρο καθημερινά, και απασχολεί δεκάδες πατρινές οικογένειες. Κυκλοφορεί αρκετά συχνά στα μαγαζιά, για πάρτη του και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα, για να σχολιαστεί αρνητικά.

Προστέθηκε με τους υπόλοιπους της σχετικής λίστας, που δέχτηκαν… επίθεση με μηχανισμό, που περιείχε εύφλεκτο υλικό, που κατέληξε σε εμπρησμό. Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις. Μετά το Terra της Ρήγα Φεραίου, στο Rooster της Τριών Ναυάρχων και το Tulum στα Ψηλά Αλώνια, ήρθε η ώρα του… Izi!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μην το σκέπτεστε καθόλου. Είναι ηλίου φαεινότερον τι σκέφτονται οι αξιόπιστοι και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών; Αυτό που σκέφτεται ο καθένας. Ποιο; Φυσικά και δεν είναι τυχαίοι οι εμπρησμοί. Μας τελείωσε το τυχαίο! Διαβάζω τη σκέψη τους. Έχει σχέση με «μπράβους», με τι άλλο θα είχε. Προσανατολίζονται, ωστόσο, στον εντοπισμό και την σύλληψη από αυτούς της νέας γενιάς. Καθώς οι περισσότεροι από τους «βετεράνους» της πατραικής νύχτας, προσπαθούν να διατηρήσουν την ηρεμία και δεν δίνουν αφορμές για τέτοιου είδους γεγονότα.

Καλοκαίρι έρχεται και αν τολμήσω να δω την εξέλιξη του έργου, τότε ανησυχώ! Με πιάνει ένα άγχος απίστευτο, ξεκινάει από το κεφάλι και προχωράει μέσα μου, θεμελιώνεται ένας φόβος πως κάτι άσχημο θα συμβεί. Μακάρι να βγω χίλιες φορές ψεύτης!

-Η φωτογραφία δείχνει πως κατάντησαν την Mercedes του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καφέ IZI

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.