Ακυβέρνητο καράβι η Μύκονος

Ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Έτσι λέει η γνωστή παροιμία και τεράστια σχέση έχει με την πραγματικότητα. Την ώρα που όλοι έχουν πέσει να την φάνε την Μύκονο, την συνδέσουν στενά με τoυς μαφιόζους, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς, το εξήγησε το tsipasblog.gr. Μακάρι όμως να ήταν μόνο αυτό. Θεέ μου, πόσο μου θυμίζει το ακυβέρνητο καράβι, σε όλα τα επίπεδα.

Ο Φλώριος Ασημομύτης. Ο πολυσχιδής ντόπιος επιχειρηματίας, ότι κατάφερε, το κατάφερε μόνος του. Αλλά και ένας άνθρωπος, που αγαπάει πολύ τον τόπο του, που στενοχωριέται να την βλέπει, να της φέρονται έτσι, οι έχοντες την εξουσία, κυρίως εντός των συνόρων. Βοηθάει την ερευνητική δημοσιογραφία, δίνει ειδήσεις σε εκείνους που δεν τα βλέπουν όλα καλά, δεν έχουν πολλά πίτσι, πίτσι και κολλητιλίκια με τις…καρέκλες. Τότε, εννοείται να δείτε αυτό που ανέβασε στο Facebook.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Καλοκαίρι έρχεται και στο διάσημο νησί, η υπόθεση σκουπίδια ζει και βασιλεύει. Έχει τεράστιο θέμα με τα σκουπίδια ο Ασημομύτης. Χτυπάει το καμπανάκι για πολλοστή φορά, όμως για τον δήμαρχο …πέρα βρέχει!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.