Με σαμπάνιες στον Ρέμο, γιορτάσθηκε η ευτυχής κατάληξη της συμφωνίας! Πουλήθηκε το Nammos της Μυκόνου, σε ξένο διεθνές μεγάλο τουριστικό fund – Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει ο Ζαννής Φραντζέσκος, ο Σάμι Ιμπραήμ, αλλά και ο Πέτρος Στάθης, ο οποίος είναι και ο αρχιτέκτονας της συμφωνίας

Είναι πάντα γιορτινό το κλίμα στο Nammos της Μυκόνου. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως ήταν ξεχωριστό. Τα δεδομένα στη Μύκονο άλλαξαν θεαματικά με την εξαγορά του Νammos από ξένο διεθνές μεγάλο τουριστικό fund .

Το ποσό που θα πάρουν οι ιδιοκτήτες του Πέτρος Στάθης, ο οποίος είναι και ο αρχιτέκτονας της συμφωνίας, ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με την είσοδο των νέων επενδυτών ξεκινά η δημιουργία ενός νέου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο για το οποίο η επένδυση θα ξεπεράσει τα 150 εκατ. ευρώ.

Επίσης στην πορεία θα προστεθούν και άλλα Νammos σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπου υπάρχει, high networth τουριστική ζήτηση πέρα από τα ήδη υπάρχοντα στη Μύκονο και στο Ντουμπάι.

Χθες το βράδυ, πάντως, η ευτυχής κατάληξη της συμφωνίας εξαγοράς, γιορτάστηκε στον Αντώνη Ρέμο με άφθονες σαμπάνιες….

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, η Alpha Dhabi, εισηγμένη επενδυτική εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσε επισήμως στις χρηματιστηριακές αρχές ότι απέκτησε ποσοστό στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του Nammos , την Monterock International.
Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε με την επενδυτική Monterock International, στην οποία συμμετέχει ο επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης και κεφάλαια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε συνεργασία με την Investment Corporation of Dubai – ICD.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Alpha Dhabi, του Δεκεμβρίου 2022, η συμφωνία κατοχυρώνει την ανάπτυξη του κλάδου luxury και lifestyle της εταιρείας, ο οποίος εστιάζει στην ανάπτυξη σχετικών brand μέσω της διαφοροποίησης των υπηρεσιών τους και της ώθησης της ανάπτυξής τους.

Διαβάστε επίσης : Μαφία της Μυκόνου! Εσείς βλέπετε τα πόδια, όχι το κεφάλι, που να δείτε το κεφάλι!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.