Μαφία της Μυκόνου! Εσείς βλέπετε τα πόδια, όχι το κεφάλι, που να δείτε το κεφάλι!

Η εξάρθρωση της “μαφίας”. Όχι απλώς συμφέρει τους πονηρούς επικοινωνιολόγους της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Επιτακτική και αναγκαία είναι. Όταν δηλαδή το καράβι βουλιάζει και από πολλές πλευρές, όπως ξεκάθαρα συμβαίνει τώρα, τότε ο ο αρμόδιος για το σχεδιασμό και την εκτέλεση στρατηγικών, πρέπει να σκεφτεί πως θα αντιστρέψει το κλίμα. Πως θα ακυρώσει τα χειρότερα που λένε και θα βγάλει προς τα έξω, την πλευρά, την άλλη, την καλή.

Ύστερα είναι και το άλλο. Δεν νοείται σοβαρή οργάνωση της παρανομίας, χωρίς τη συνεργασία, τις αόρατες διασυνδέσεις με τους διεφθαρμένους της κρατικής εξουσίας. Εκείνους που απαιτούν μερίδιο στο μαύρο και το νομιμοφανές κέρδος. Να ξέρατε πόσοι λογιστές και γραβατάκιδες είναι στο pay – roll του σύμπαντος που λέγεται υπόκοσμος. Αλλά δεν τα λένε αυτά, σιγά μην τα πουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι και η μαφία στην Μύκονο. Έχει την προϊστορία της, δεν εμφανίσθηκε σήμερα. Έχει πολύ βαθιά πλοκάμια, δύσκολο να τα ξεθάψουν, δεν είναι τόσο απλό. Εσείς βλέπετε τα πόδια, όχι το κεφάλι. Που να δείτε το κεφάλι. Θα πέσετε από τα σύννεφα, αν ποτέ βγει στο φως, που σιγά μην βγει!

Χρειάζονται αυτές οι αράδες. Χρειάζονται, πράγματι! Για να καταλάβετε καλύτερα το σενάριο, που παίζεται τις τελευταίες ημέρες. Που ναι είναι γνωστό, που όμως έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και βάζει φωτιές. Με την τραμπούκικη επίθεση στον αρχαιολόγο Μανώλη Ψαρρό, την έπεσαν επιτόπου στα συνδικάτα του εγκλήματος, στις μαφιόζικες «οικογένειες». Γιγαντώθηκαν οι επιθέσεις, για να εξυπηρετήσουν την κυβέρνηση. Αποστολή βέβαια με την βοήθεια των πρόθυμων ΜΜΕ.

Το βλέπεις, παίζει παντού. Μύκονος : Αντί να διώξουν τη μαφία, διώχνουν τους αρχαιολόγους; Γράφει η Αυγή. Πώς θα «χτυπήσουν» τη μαφία – Μεταβαίνουν 100 αστυνομικοί στο νησί. Γράφει το Newsbomb. Eχουν καταλάβει μεγαλο-συμφέροντα το νησί. Γράφει ο Guardian. H μαφία κλείνει στόματα με άγριο ξύλο. Είδαμε στο ProtoThema. Δεν πτοείται η «μαφία της Μυκόνου». Eίδαμε στην Kathimerini. Και πολλά άλλα τέτοια δημοσιεύματα, θα αντικρύσεις, κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο.

Αλλοίμονο. Να κάνουν αντιγραφή και τα πάνω, που γέννησε η σκέψη του tsipasblog.gr, αυτή που γρατζουνάει το σύστημα, όταν τα μάτια του αντικρύζουν κάποιο άρθρο μας.

Διαβάστε επίσης : Όλο το απόσπασμα, που έπαιξε στον αέρα του Πελοπόννησος fm 104,1, με τον Ηλία Τσίπρα–Πάρτε το! Η Μύκονος «πονοκεφαλιάζει» έντονα την Κυβέρνηση, το κάψιμο των μαγαζιών και η στάση της Αστυνομίας. Κοντά σε μεγάλες αποφάσεις ο Θανάσης Παπαγεωργίου, στο μυαλό του Λου και όχι η Πάτρα δεν έγινε ξαφνικά Αθήνα (Ηχητικό)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.