Στην σημαντική είδηση πέρι πώλησης του Nammos, μπήκε το Τσίπας Μπλοκ και με πληροφορία από πηγή που “λύνει και δένει” στη Μύκονο, έμαθε για τους νέους ιδιοκτήτες, ποιοι ακριβώς είναι! Tο Abu Dhabi, το Μοντενέγκρο και τα μεγάλα projects, τα καινούργια σχέδια, που θα είναι παγκόσμια

Η είδηση δεν είναι μεγάλη, είναι πολύ μεγάλη. Ταρακούνησε τον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Το Nammos της Μυκόνου, που κάποτε ήταν μία πανέμορφη παραλία, ένα περιβόλι και μία ταβέρνα. Έτσι ξεκινάει το στόρυ του, και έφτασε να συγκαταλέγεται στα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά μαγαζιά στον πλανήτη. Eδώ γίνονται οι συναυλίες που τα εισιτήρια είναι πανάκριβα, οι σαμπάνιες ακόμη πιο ακριβές και η είσοδος απρόσιτη για τους κοινούς θνητούς.

Ναι τι ; Άλλαξε χέρια. Ζαλίζει το τίμημα της συμφωνίας, είναι κοντά στα 120 εκατ. ευρώ. Δεν μας άφησε να κοιμηθούμε χθες. Τόσα θα μοιραστούν ο Ζαννής Φραντζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ. Ο “πολυμήχανος” Πέτρος Στάθης μεσολάβησε για να γίνει η δουλειά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάζω σε όλα τα δημοσιεύματα, για τους νέους ιδιοκτήτες, πως είναι διεθνές μεγάλο fund του τουρισμού. Το Tsipas Blog έκανε έρευνα και θα το κάνει πιο συγκεκριμένο. Είναι το Alpha Dhabi της βασιλικής οικογένειας του Abu Dhabi και η Monterock, το fund του Πέτρου Στάθη, από το Μοντενέγκρο. Ολόσωστο.

Η επόμενη μέρα. Το νέο Νammos, με πολύ ισχυρή πλέον επενδυτική βάση, θα ανοιχτεί και σε άλλες δουλειές.

Πρώτο βήμα το άνοιγμα υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στη Μύκονο, για το οποίο η επένδυση θα ξεπεράσει τα 150 εκατ. ευρώ.

Επίσης στην πορεία θα προστεθούν και άλλα Νammos σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπου υπάρχει, hi-level τουριστική ζήτηση πέρα από τα ήδη υπάρχοντα στη Μύκονο και στο Ντουμπάι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.