Το ρεπορτάζ του tsipasblog για τα ” νυχτερινά έργα” και τις “νυχτερινές ημέρες” από την Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται! Το Coral club θα ξαναμπεί στο παιχνίδι – Ποιοι το πήραν ; Ποιοι τραγουδιστές έχουν κλείσει ήδη ; Κάνε κλικ για να μάθεις πρώτος

Η πληροφορία μας έρχεται από βαθύ γνώστη της νυχτερινής πραγματικότητας της Θεσσαλονίκης, που εκ της θέσεως του, γνωρίζει λεπτομέρειες για όσα οι άλλοι μαθαίνουν μόλις συμβούν τα γεγονότα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, που μεταφέρθηκαν στο tsipasblog, και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση, το Coral club, που έχει να επιδείξει σημαντική νυχτερινή ιστορία στην Χαλκιδική. Κάτι ακούστηκε και στα σοβαρά, για τον Ηλία Βιολίδη, πρωτοκλασάτο επιχειρηματικό όνομα. Ένα σενάριο που είναι πια στο παρελθόν και οι λόγοι είναι “τεχνικοί”. Φαίνεται τώρα όμως, πως οι νέοι ιδιοκτήτες, θα είναι άλλοι, έχουν ήδη βρεθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πάντα, πήραν τα κλειδιά, αυτοί που έχουν το πασίγνωστο Casper at verykoko, και άλλα famous μαγαζιά βρίσκονται στο portofolio τους (Achilleion, Catalaya, Mylos Area, Fiji Island, Achinos Beach Bar & Restaurant, Margarita At the Top of Senses, Studio 3..κα). Και θεωρούνται αυτή τη στιγμή, ως η πιο δυνατή ομάδα, που υπάρχει εκεί. Και όχι μόνο. Δεν είναι καθόλου παράλογη η λογική πως έχουν αποκτήσει φήμη, κυριαρχία, σε πανελλήνιο επίπεδο, στον κόσμο της νύχτας.

Να σημειώσουμε και αυτό. Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Θοδωρής Φέρρης, είναι στα τραγουδιστικά πρόσωπα, που από τώρα έχουν κλειστεί, που θα δούμε στο νέο Coral club.

Το ρεπορτάζ από την νυχτερινή Θεσσαλονίκη συνεχίζεται, και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης : Η νυχτερινή Θεσσαλονίκη ενόψει καλοκαιριού! Τι είναι σίγουρο, τι συζητιέται- Τα μέτωπα του Γκόγκου και το έντονο ενδιαφέρον για Χαλκιδική

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.