Με το ρεκόρ ψεμάτων θα ξαναβγεί ο κομμουνιστής

Με το ρεκόρ ψεμάτων θα ξαναβγεί ο Κομουνιστής

Κανένας άλλος δήμαρχος της Πάτρας δεν έχει κτυπηθεί όσο ο Κώστας Πελετίδης. Αυτή είναι η πραγματικότητα και άσε στην άκρη αν δικαιολογημένα ή όχι τον πυροβολάνε με αποκαλύψεις, με ειρωνείες, με σκάνδαλα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γιώργος Σπαγκούρος, στη χθεσινή του επικοινωνία με τα ΜΜΕ, με αφορμή την εφημερίδα που εξέδωσε ενόψει των δημοτικών εκλογών η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» του ΚΚΕ , με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη, μέτρησε 5 ψέματα. Ότι έκανε ρεκόρ ψεύδους ο κομμουνιστής δήμαρχος, ότι η δημοτική αρχή καθιερώνει τις μακέτες, ως παραχθέν έργο. (Διαβάστε ΕΔΩ)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι η πλάκα; Να ξαναεκλεγεί επικεφαλής του δήμου, τοπικός άρχοντας. Για να επιβεβαιωθεί μια φορά ακόμα ότι δεν παίζουν τα “ορθολογικά” κριτήρια στις εκλογές.

Ο κόσμος ψηφίζει και τον διπλωματούχο απατεώνα. Τον αποδεδειγμένα ανίκανο. Τον συστηματικό αρχιψευταρά. Όταν περνάει καλά. Όταν φοβάται την εντιμότητα άλλου πολιτικού.

Ρέκορντμαν ψεύτης ο Κώστας Πελετίδης. Τον καταμέτρησαν με κομπιουτεράκι οι του Αλεξόπουλου. Έλληνας πολιτικός είναι. Και λοιπόν; Ποιος ασχολείται με τα… ψέματα; Αυταρχικό, αντιδημοκρατικό, ψεύτη, διπρόσωπο, λαϊκιστή, «μια από τα ίδια», τον έχουν πει, ότι έκανε κομπίνες οικονομικές όταν ήταν επιχειρηματίας, πριν γίνει δήμαρχος. Δεν γνωρίζει κανένα σεβασμό από τους αντιπάλους του, αλλά μικρό το κακό.

Θα δούμε τι θα βγάλει η κάλπη. Εκεί θα κριθεί ο λαός, όχι ο Πελετίδης, ούτε η βίλα του, που αποκόπτει την παραλία Αραχωβιτίκων!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.