Η Ακριβοπούλου, ο Καψώχας, ο Λάκης και το τέλος μιας ολόκληρης εποχής;

Η Ακριβοπούλου, ο Καψώχας, ο Λάκης και το τέλος μιας ολόκληρης εποχής;

Το θρίλερ με την Κατερίνα Ακριβοπούλου έλαβε τέλος και η κάποτε ευνοούμενη του κομματικού μηχανισμού και του Νίκου Παππά επιβίωσε μεν στον πόλεμο Παππά – Τζανακόπουλου αλλά όχι χωρίς απώλειες.

Μπορεί στην χθεσινή πανηγυρική ανακοίνωση το όνομά της να μην φιγουράρισε ανάμεσα σε αυτό του Σεραφείμ Κοτρώτσου ή του Νίκου Μερτζάνη αλλά η “ακριβοδίκαιη” και πάνω από όλα αντικειμενική δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης συνεχίζει κανονικά στην ΕΡΤ παρά το γεγονός ότι η εκπομπή της δεν υπάρχει πια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

PING Η ίδια μετά από διάφορες προτάσεις που δέχθηκε από τη Διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης θα βρεθεί στη μεταμεσονύχτια ζώνη… μαζί με τα φαντάσματα να προωθεί τις κυβερνητικές θέσεις σε ένα νέο καθημερινό σόου που θα βγαίνει στον αέρα αμέσως μετά το δελτίο των 12 και θα διαρκεί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Μόλις λυθούν τα διαδικαστικά θα έρθουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Και οι δυο αποχαιρέτησαν χθες τους τηλεθεατές σε κλίμα συγκίνησης. Δεν θυμάμαι ωστόσο να συγκινήθηκαν ποτέ για όσα έκαναν όλο αυτό το διάστημα ή είπαν μέσα από τη δημόσια συχνότητα. Αυτή τη φορά δίπλα της δεν θα είναι ο Σωτήρης Καψώχας, ο άλλοτε συνοδοιπόρος και συνεργάτης της. Για την ακρίβεια ο κ. Καψώχας δεν μένει πια στην Αγία Παρασκευή και δη στο Ραδιομέγαρο. 

PONG Πάντως, τώρα που μίλησα για ΕΡΤ μου ήρθε όλως τυχαίως στο μυαλό ο Λάκης Λαζόπουλος. Κοιτάξτε κάτι περίεργα παιχνίδια που κάνει το μυαλό καμιά φορά… Ο Λάκης λοιπόν μπορεί να καταρρέει σε πίνακες τηλεθέασης αλλά το αφεντικό του συνεχίζει να τον έχει πολύ ψηλά σε εκτίμημη. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει το γεγονός ότι παράλληλα με το “Αλ Τσαντίρι” ο καλλιτέχνης θα ετοιμάσει μια εκπομπή για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο τίτλος του προγράμματος θα είναι “Φως στην ιστορία” και θα επιχειρηθεί ένα αφιέρωμα στους σημαντικότερους σταθμούς της ελληνικής ιστορίας για το Μακεδονικό καταλήγοντας φυσικά στη σημαντικότητα της Συνήθηκες των Πρεσπών. Με λίγα λόγια, ο Λάκης Λαζόπουλος θα συνεχίσει αυτό που τόσο καλά ξέρει να κάνει όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή την προπαγάνδα του αυτή τη φορά για ένα θέμα που ενδεχομένως να αποτελέσει και την ταφόπλακα της κυβέρνησης ειδικά στη Βόρειο Ελλάδα. Η εν λόγω εκπομπή θα μεταδοθεί σε άλλη μέρα και ώρα από το Τσαντίρι και ήταν ο λόγος που την προηγούμενη εβδομάδα δεν βγήκε το “Αλ Σιχτίρι” στον αέρα. Η ιδέα του Λάκη βλέπετε ενθουσίασε τον Ιβάν Σαββίδη και αποφασίστηκε να γυριστεί κάτι ξεχωριστό για το θέμα… Προφανώς, και δεν σκέφτηκε κανείς ότι αν η εκπομπή αυτή βγει τελικά, ίσως αποτελέσει και την καλλιτεχνική… ταφόπλακα του ίδιου του Λαζόπουλου. 

PING Τελικά, ακόμα “Ζητείται ψεύτης”… για το Ευρωψηφοδέλτιο; Ή ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε τα χέρια με τον συμφοιτητή του; Πώς τα φέρνει καμιά φορά έτσι η ζωή… Η τέχνη να την προλαβαίνει και να βγάζει και τίτλους! Πάντως, αν δεχτεί θα είναι ο μόνος από τον θίασο που θα διαθέτει και πτυχίο υποκριτικής!

πηγή : tinasmess.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.