Με το “Εσύ Φταις” δια χειρός Θάνου Παπανικολάου, για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της

Με το "Εσύ Φταις" δια χειρός Θάνου Παπανικολάου, για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της

Την Αθηνά Πολίτη, αν την προσέξεις καλύτερα σίγουρα κάτι σου θυμίζει. Μπορεί να φταίει και το βλέμμα που λέγαμε. Δεν ξεχνιέται εύκολα.

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και οι γονείς της την παρότρυναν από μικρή να μπει στον χώρο του τραγουδιού. Ήξεραν και ήξερε πως η μουσική είναι ο δρόμος της, γι’ αυτό και σπούδασε φωνητική.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ενεργητικό της, μετράει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης. Ενδεικτικά, έχει τραγουδήσει δίπλα σε Σταμάτη Γονίδη, Πάνο Κίαμο, Νίκο Οικονομόπουλο, Χρήστο Χολίδη και άλλους.

Αυτήν την περίοδο, η Αθηνά ετοιμάζει ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά, πάλι με με την υπογραφή του συνθέτη-στιχουργού αμέτρητων επιτυχιών, Θάνου Παπανικολάου, και φιλοδοξεί να προκαλέσει αίσθηση. Εξάλλου, η συνεργασία μαζί του σηματοδότησε την αρχή μιας νέας μουσικής διαδρομής για αυτήν.

Το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει το εφαλτήριο για να κάνει πλέον το μεγάλο, αλλά και σταθερό βήμα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Πρόκειται για μια υπέροχη δυναμική μπαλάντα, με μία πολύ δυνατή ατάκα, που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Μην παραλείψουμε φυσικά να πούμε πως στο video clip, που θα φέρει την υπογραφή του κορυφαίου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, θα υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη.

Και μπορεί η επιτυχία να μην είναι ποτέ δεδομένη, ωστόσο στην περίπτωση της Αθηνάς Πολίτη φαντάζει σίγουρη. Κυρίως, γιατί δεν είναι μόνη της. Έχει μια ολόκληρη ομάδα πίσω της, να την καθοδηγούν και να την στηρίζουν στα media και τα ραδιόφωνα.

Πάρτε μια μικρή γεύση, για το τι έρχεται από 20/10 :

“Εσύ φταις εσύ φταις
για τα γέλια τα χάδια τα βλέμματα
για τα τόσο υπέροχα ψέματα
εσύ φταις”.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.