Δείτε εικόνες: Βούλιαξε το «Eiffel» στη Πάτρα και ετοιμάζονται για Ζευγαρά

Δείτε εικόνες: Βούλιαξε το «Eiffel» στη Πάτρα και ετοιμάζονται για Ζευγαρά

Μόλις την προηγούμενη βδομάδα ανοίξανε και όμως έχουν τολμήσει να κάνουν βήματα που δεν κάνουν μαγαζιά που μετρούν χρόνια στη νύχτα. Το «Eiffel» στη Πάτρα έχει κάνει αίσθηση σε πολλούς, από την πρώτη κιόλας μέρα.

Και για του λόγου το αληθές, δείτε τις εικόνες από την προηγούμενη Πέμπτη, Παρασκευή και Σαββάτο. Τις πρώτες τρεις μέρες δηλαδή που λειτούργησε. Χωρίς να θέλω να υπερβάλλω, “βούλιαξε” το μαγαζί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Μάλιστα, όπως είναι ήδη γνωστό, αυτή την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου, υποδέχονται την Λένα Ζευγαρά. Ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελαν να φιλοξενήσουν στο χώρο τους, μιας και το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και ο κόσμος την ακολουθεί. Λογικά, λοιπόν, νομίζω που τα τηλέφωνα έχουν πάρει “φωτιά” για κρατήσεις εδώ και δεκαπέντε μέρες.

Την αμέσως επόμενη μέρα 19 Οκτωβρίου, τη σκυτάλη της διασκέδασης παίρνει ο Light. O νούμερο ένα ράπερ στην Ελλάδα.

Μαθαίνω, δε, ότι οι υπεύθυνοι, για να εξυπηρετήσουν τον σκοπό και την αποστολή τους, έχουν δρομολογήσει να “κατεβάσουν” στην Πάτρα και άλλους γνωστούς τραγουδιστές, όπως είναι ο Νικηφόρος, ο Νίκος Απέργης, η Βασιλική Νταντά, αλλά και άλλοι.

Τολμούν και όπως όλοι ξέρουμε από παλιά… ο τολμών νικά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.