Δεν αλλάζει “φανέλα” !

Δεν αλλάζει "φανέλα" !

Θα γκρεμιζόταν το Καραϊσκάκη, αν η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσιζε να παραγγείλει φορεσιά πράσινη, μάλιστα με τριφύλλι στο στήθος, να τη φοράνε οι παίκτες. Επιτόπου οι γάβροι θα σαλτάρουνε αν γίνει το ανοσιούργημα να εμφανιστεί η ομάδα με τις φανέλες του αιώνιου αντιπάλου. Όχι απλά δεν θα το δεχθούνε με τίποτα. Μέχρι που θα μπουκάρουνε στον αγωνιστικό χώρο να ξεσκίσουν τις ξεφτυλισμένες φανέλες.

Το ίδιο, άλλωστε, θα έκαναν οι βάζελοι , έτσι και ο Παναθηναϊκός έβγαινε στο γήπεδο με ερυθρόλευκες φανέλες. Μετά από χρόνια θα καιγόταν η Λεωφόρος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ποδόσφαιρο, η φανέλα είναι ένα είδος εικονίσματος για τον οπαδό, που… ιδεολογικά συμβιβάζεται αν η ομαδάρα αλλάξει φανέλα σε κάποιον αγώνα. Ποτέ, όμως, να αγωνιστεί με τα χρώματα του αιωνίου αντιπάλου. Η γη να γυρίσει τούμπα ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν θα ντυθεί κιτρινόμαυρα. Και ασπρόμαυρα ο Άρης.

Δεν ξέρω αν το σκέφτηκε έτσι -ή κάπως έτσι- ο Πέτρος Ιακωβίδης και αποφάσισε να μην αλλάξει με άλλη τη φανέλα της Minos EMI.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, που μετράει ήδη στο ενεργητικό του δύο επιτυχημένα album, αλλά και δεκάδες επιτυχίες, τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός, αφήνοντας τη δική του μοναδική σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία την τελευταία πενταετία, θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό τη στέγη της συγκεκριμένης δισκογραφικής εταιρίας.

Στο στιγμιότυπο, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Μαργαρίτα Μάτσα, διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI, a Universal Music Company, ευδιάθετοι και χαλαροί, χαμογελούν στον φακό κατά την υπογραφή του συμβολαίου.

image
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.