Και το “Πρόβα Νυχτικού” ρίχνεται στο καρναβάλι, το “γέννησε” το Metropolis

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, για την μεγαλύτερη αποκριάτική γιορτή στην χώρα. Αυτό είναι το Πατρινό Καρναβάλι. Το μεγαλύτερο. Και αυτό που θα γίνει φέτος, ετοιμαστείτε, δε θα το έχετε ξαναδεί! Η πληρότητα στο 500%, θα πλακώσει όλη η Ελλάδα. Με τις επιλογές να είναι πάρα πολλές, στα πραγματικά. Με γνωστά, πάντως, τα περισσότερα θέματα, τα ξέρουμε. Ενώ το Metropolis τόλμησε και πάλι, να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Να πάει να γεννήσει το καινούργιο, να βγάλει από το κεφάλι του την new ιστορία. Tην έβγαλε.

Ποιο; Το “Πρόβα Νυφικού”. Όπως γράφει η αφίσα, ο κωδικός θα είναι “Αυστηρά Μασκέ”. Θα παίξουν 4 Dj: Άγγελος Ξηρομερίτης, Τάκης Λαινάς, Θάνος Σαλαμαλίκης, Κώστα Ηλιόπουλος. Διαβάζουμε, επίσης, για support από τον Γιάννη Ντουφεξή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την Πέμπτη 23/02, στις 22:00, σας το συνιστώ !

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "METROPoLIS LIVE npoBa ΝΥΧΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟ πapTY ΠΕΜΠΤΗ 23 23/02 22:00 "Αυστηρά ΜΑΣΚΕ Dj's Άγγελος Ξυρομερίτης, Τάκης Λαϊνάς Θάνος Σαλαμαλίκης, Κώστας Ηλιόπουλος support: Γιάννης Ντουφεξής ΤΣΑΜΑΔΟΥ 19 ABSOLUT. 2611.810.453 6993.60.63.60 6973.08.78.01 www.apolafste.ypefthina.eneap.gr Απολαύστε υπεύθυνα"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.