Μια ακόμη σοβαρή απόδειξη, πως το Tsipas Blog, όχι απλά το διαβάζουν όλοι, έλεγχο στο μυαλό τους κάνουμε! Το μεσημέρι γράψαμε “για το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, μετά από 20 χρόνια, σαν να το ήθελε η μοίρα” Και το βράδυ ο Θοδωρής Φέρρης από την πίστα του ιστορικού Ποσειδωνίου, συγκινημένος : “Εδώ ξεκίνησα το τραγούδι 23 χρόνια πριν. Και τώρα η μοίρα, βλέπω τα ίδια πρόσωπα, βλέπω τον κύριο Κοντόπουλο”

Θα μείνει στην Ιστορία. Την νυχτερινή! Αυτό το άρθρο του Tsipas Blog, με τον τίτλο : “Όταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, μετά από 20 χρόνια! Η πολυσυζητημένη συμφωνία, τελικά έκλεισε, η οποία φέρνει καλοκαίρι τον Φέρρη στην Παραλιακή, στο μαγαζί των ονείρων του, με τη σφραγίδα του ομίλου των πολλών- Μόνο έτσι θα αποκτήσει νόημα ο καινούργιος του φοβερός δίσκος”.

Σήμερα 12 Φεβρουαρίου ανέβηκε, στις 13:15 το μεσημέρι. Και μόνο λίγες ώρες αργότερα, είπε αυτά που είχαμε πει πριν εμείς. Εννοείται πως μας είχε διαβάσει. Συνέχεια μας διαβάζει. Το συνηθίζουν όλοι στην νύχτα. Είπε αυτά που είχαμε πει πριν εμείς, σε πριβέ πάρτυ, που έγινε στο ιστορικό Posidonio.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εδώ είμαστε, να φτάσαμε. Το είπε με ταπεινότητα, χωρίς φανφαρονισμούς και μεγαλοστομίες. Σίγουρα, με την συγκίνηση να έχει φτάσει το ταβάνι. Σε αυτό το χώρο, η αλήθεια είναι πως πέρασαν τα χρόνια, ξεκίνησε το τραγούδι 23 χρόνια πριν. Ήταν πιτσιρικάς. Και πείτε το, η μοίρα το ήθελε, να ξαναβρεθεί, και όχι μόνο για μια εμφάνιση, επειδή έτυχε. Θα την ρίξουμε την βόμβα. Έχει ήδη ριχτεί, η επίσημες ανακοινώσεις απομένουν, θα γίνουν τις επόμενες ώρες. Στην ίδια… πίστα, θα βρεθεί και όλο το καλοκαίρι, και για καιρό ακόμη.

Αυτό να καταλάβετε, αυτό εννοεί o Θοδωρής Φέρρης:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.